30 dolog, amit 30 év alatt tanultam! Születésnapi különkiadás!

Sziasztok! A mai videóban születésnapom alkalmából egy személyesebb jellegű videót hoztam, amiben összeszedtem nektek 30 dolgot, amit az elmúlt 30 évemben tanultam.

Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videótanfolyam:
www.tanulommagamtanfolyam.hu/

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/35755...

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagam...

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Megjegyzés 

 1. Adél Zsömbörgi

  Adél Zsömbörgi

  8 napja

  az a 38 dislike meg gondolom magára vette xd

 2. Lászlóné Varga

  Lászlóné Varga

  20 napja

  Hat...azert annyi tapasztalatod nem lehet 30 evesen.Amiket mondasz,inkabb szamomra azt mutatja,hogy a seggeden meg ott a tojhej.Konnyu kilepni egy 30 eves kapcsolatbol.??Utana meg unnepelhetsz egyedul?? 30 evesen 7 komoly parkapcsolat?? Kirohogtem a belem.Tenyleg egymashoz csiszolodtatok,azert lett vege.Igazabol egy gyerek vagy meg!!

 3. B. Takács

  B. Takács

  24 napja

  Nem is ismerek senkit, aki ilyen nyíltan képes lenne beszélni azokról a dolgokról, amik büszkévé teszik önmagával kapcsolatban. Wow😀

 4. Hidenka31

  Hidenka31

  28 napja

  27

 5. L. Márk

  L. Márk

  Hónapja

  Ez a videó egy hatalmas közhelyparádé. "Higgy az álmaidban, bárkivé válhatsz, ép testben ép lélek, ne foglalkozz mások véleményével, járd a saját utad stb". A videó alapkoncepciója nem lenne rossz, csak ezeket a frázisokat minden héten hallja az ember, és semmi újdonságot nem tartalmaz.

 6. Israel Roth

  Israel Roth

  Hónapja

  Happy birthday 👍

 7. Máté Bende

  Máté Bende

  Hónapja

  Kedves Attis! Régóta nézem videóidat, hatalmas pacsi azért a tudásért amit átadtál nekünk, és külön köszönet azokért a dolgokért amiket én is beépíthettem az életembe! A 27. pont különösen tetszett, én is hasonló következtetésekre jutottam az utóbbi pár évben: A dolgok ritkán alakulnak pontosan úgy ahogy azt az ember eltervezi, és ha valami másképp sül el, el kell tudni fogadni a B tervet is! Idén leszek 23, de most megkaphattam 30 év tapasztalatát, amiből rengeteget meríthetek!

 8. Anna V

  Anna V

  Hónapja

  Attis, nagyon köszönöm az inspiráló, építő tanácsokat, tapasztalatokat! A többséggel egyetértek, leginkább "az vagy amit a szabadidődben csinálsz"-t és "a kapcsolatokkal-barátságokkal foglalkozni kell"-t tapasztaltam eddig. Én ősszel leszek 17. Eddigi legmaradandóbb élettapasztalatom, hogy ha van egy rossz helyzet, amin nem tudsz változtatni (nekem tudásvágy, introvertált személyiség és dadogás miatt általános iskolában kiközösítés), akkor ignoráld, és keress máshol boldogságot (nekem nyári táborból nagyon jó baráti társaság, kb 5 éve). Kitartást a céljaihoz és szép napot mindenkinek!

 9. Hangai Zoltán

  Hangai Zoltán

  Hónapja

  21

 10. Attila Pozdena

  Attila Pozdena

  Hónapja

  Én is pont febr.2-én születtem és pont 2x vagy idősebb nálam. Micsoda véletlen

 11. Virág Molnár

  Virág Molnár

  Hónapja

  Kedves Atis! Boldog születésnapot így utólag is. A sosem késő kilépned valamiből, amitől nem vagy boldog mondattal csak félig értek egyet. Szerintem az ember mielőtt kilép egy olyan helyzetből, amitől nem boldog, előtte érdemes átgondolni, illetve kipróbálnia, hogyha esetleg változtatna valamin, és ennek a változásnak pici időt adna, akkor nem változna-e meg ez az érzés. Normális esetben is szerintem ha elromlik a tévé először megkérdezed-e a szerelőt, hogy menthető-e és csak utána dobod ki, ha nem tudja megjavítani. Nyilván ez egy bántalmazó kapcsolatra nem vonatkozik. Ott talán az ember maga alatt vágja a fát, ha megpróbálja megmenteni.

 12. Botond Abonyi

  Botond Abonyi

  2 hónapja

  Király cagy! Le a kalappal előtted

 13. Hoppárézimi

  Hoppárézimi

  2 hónapja

  Kedves Attis! (Osztrák asztal) Köszönöm szépen ez a videódat, rengeteg mindent tanultam belőle, ahogy korábbi adásaid is sokk érdekes meglátással gazdagítottak. Isten éltessen sokáig 30. születésnapod alkalmából! Mivel megkértél rá, leírom, én most 51 éves vagyok, és... inkább nem részletezem, milyen okokból ismertem magamra a videód nézése, hallgatása, befogadása közben, éppen elég lesz feldolgoznom. A lehető legjobbkor jött némelyik, bár inkább abból van a több, ami ráébresztett múltbéli mulasztásaim következményeire. "B zoom" benne, hogy élhetek még egy KIϟϟ ideig, és jutok még valamire a kapott tanácsok birtokában is. Még egyszer köszi, üdv!

 14. ZiziBizi

  ZiziBizi

  2 hónapja

  Én 13 leszek október 2-án.

 15. János Pap

  János Pap

  2 hónapja

  Nagyon örülök hogy boldog vagy. Jó érzés tudni. Kívánom hogy maradjon is így, hosszú életed végéig.

 16. Patrik Sarnyai

  Patrik Sarnyai

  2 hónapja

  Kajak 30-vagy? Épphogy 20-nak hittelek

 17. Attila Mihályné Balogh

  Attila Mihályné Balogh

  3 hónapja

  Először is: Isten éltessen sokáig Erőben, EGÉSZségben, Szeretetben-Boldogságban sokáig. Több videódat láttam idáig is, de ez is nagyon tetszett. Örülök, hogy fiatalként vállalkoztál arra, hogy témáiban emelő videók készítésre fordítasz időt, energiát. Annyi mocskolódással, hülyeségekkel találkozik az ember, így felüdülésnek érzem, ha végignézem egy-egy összeállításodat. Jó lenne sok ilyen férfivel/nővel találkozni korosztálytól függetlenül. Remélem, továbbra is lrsz időd-energiád folytatni. Különben is: nem csak a suliban tanulunk, hanem életünk utósó pillanatáig. Legfeljebb a TZ-ZH-k és a szóbeli vizsgák nincsenek, amit a suliba szoktunk meg. Azonban az Életben a suliban tapasztalt vizsgákhoz képest sokkal keményebb vizsgákat jelent a döntésünk, ami már nem csak a saját életünket befolyásolja, főleg családdal a "háttérben". További sok sikert!!!👍👌🙂🙂🙂! 🌠💎💎💎

 18. Mindenhova

  Mindenhova

  3 hónapja

  Az életnek nincs értelme, hacsak nem maga az élet az.

 19. Trixy Channel

  Trixy Channel

  3 hónapja

  Azt hittem vagy kb. 22-23🤣

 20. Stefánia Somfai

  Stefánia Somfai

  3 hónapja

  Én is januári vagyok, 27 lettem idén, és jó sok bölcsességre, amit elmondtál a videóban, lelkesen bólogattam. :D Nagyon jó összeállítás lett, és különösen tetszik, hogy a sokszor hallott igazságokat is fel tudtad dobni, vagy azzal, hogy személyessé tetted, vagy azzal, hogy részletesen elmagyaráztad, mit is jelent. Én még annyit tennék hozzá (bár ez nem egy mély téma, de szerintem nagyon igaz), hogy a korunk és az az életkor, amennyinek első ránézésre tűnünk, sokszor eltér egymástól. Ezt ugyan a videódban nem említetted, de végül is benne volt... :D Ezt egyre többször tapasztalom, ahogy azt is, hogy ezen milyen sokan képesek meglepődni. Szerintem nem számít, mikor született az ember, vagy hogy mennyinek néz ki, csak az, hogy milyen az élete, és milyen ő maga az adott időszakban. Vagy legalábbis ez lenne az ideális. U.i.: Tök jók a pólóid.

 21. Petra Barta

  Petra Barta

  3 hónapja

  15 leszek :)

 22. Hercules

  Hercules

  3 hónapja

  Én a te korodban már 35 voltam 🤣

 23. Krisztián Tóth

  Krisztián Tóth

  3 hónapja

  Nagyon tetszett a videód. 2 hét és 30 leszek :D én is össze szedek magamnak 30 dolgot, hogy ezzel is előhozzam az emlékeket, és átlássam az eddigi életem :D

 24. Leffler Kristóf

  Leffler Kristóf

  3 hónapja

  15 leszek

 25. Bence Szilágyi

  Bence Szilágyi

  3 hónapja

  Ma vidámmá tettél egy embert🙂

 26. A.C. Andie

  A.C. Andie

  3 hónapja

  Utolag is boldog szulinapot Attis! 🙂 Meg csak az elso pontnal jarok, de mar vigyorgok, mert nem tudom megallni (persze ezt csak a poen kedveert irom le!) ... szal hat,... azert az a dinnyes polo valoban... 😬🤦🏼‍♀️ 😂 Persze jol mondod: marhara nem szamit! 💙😊

 27. szilard santta

  szilard santta

  3 hónapja

  Isten értesen sokáig füled érjen bokáig

 28. szilard santta

  szilard santta

  3 hónapja

  Én február 27 1997

 29. Ramóna Ormándlaky

  Ramóna Ormándlaky

  3 hónapja

  Példaértékű vagy minden ember számára! 😉🤝👌

 30. Anikó Kovács

  Anikó Kovács

  3 hónapja

  Isten éltessen Attis! Minden szava arany volt ennek a videódnak is! Fantasztikus! 😊🥳🧁

 31. Noémi Palicsek

  Noémi Palicsek

  3 hónapja

  Köszönöm a videót, jó így 16 évesen 30 év tapasztalatát megismerni, így más szemszögekből nézve egészen biztosan nyitottabb leszek a világra és a lehetőségek felé.

 32. Gabor Bencsik

  Gabor Bencsik

  3 hónapja

  Èrtèkes gondolatok voltam. Le a kalappal az èrettsèged előtt. Üdv ,egy 34 éves 3 gyermekes apuka. :)

 33. kovi

  kovi

  4 hónapja

  Én 18 leszek ebben az évben, de nem igazán tudnám összefoglalni, hogy mit tanultam eddig:(

 34. Krajicz Rajtowski

  Krajicz Rajtowski

  4 hónapja

  Én 24 vagyok és nagyjából galyravágtam az életemet. Az a szar helyzet hogy már alapból sem a leg ideálisabb környezetben érlelődtem, mert a család amiben felnőttem elég lehúzó, és negatív hátással volt rám. Sajnos soha nem éreztem azt hogy bármit számítok és hogy képes vagyok dolgokra, mert ezidáig szinte semmilyen sikerélményem nem volt. Nem voltam képes semmit elérni, de még célokat sem volt elég lelkem kitűzni magamnak. Mindig is sajnos passzív életet éltem és igyekeztem kerülni az újdonságok megtapasztalását. Tudom hogy a kudarcomért nincs okom senkit hibáztatni, csak így utólag sajnálom hogy amikor fontos döntéseket kellett hoznom, akkor mindig rosszul döntöttem. Gyáva és ostoba voltam hogy küzdjek magamért. A mostani fejemmel nem tudom felfogni hogy miért ezt az életet szántam magamnak, hogy miért hagytam hogy az ártó szándékú emberek irányítsák az életemet. Hogy ilyen negatív önmeghatározással kell hogy legyek magamról. Jól elcsesztem mindent és az a szar hogy annyi eszem van hogy tudom. Minden nap mardossa a lelkemet hogy nekem miért nem lehet boldog életem, pedig tudom hogy miért nem. Nem volt elég erőm és eszem sem hogy szembenézzek az akadályokkal. Nem akartam küzdeni, csak megúszni az életet és csendben ''elleni'', de ha tudtam volna akkor amit most, hogy a másik serpenyőben mi van amit feláldozok, csak mert 0 az amit gondoltam magamról. Mások elhitették velem hogy egy értéktelen ember vagyok és én elhittem. Tudjátok 8 általános végzettségem van, mert semmit nem tudtam végigcsinálni. Szabadidőmben (ami elég sok, hiszen munkám sincs) olyan csatornákat hallgatok, olyan videókat nézek amilyen kultúrkörnyezetről csak álmodozom. Legalábbis egy egy ilyen videó erejéig eltűnik a valóságom. Ha elolvastad, az azt jelenti hogy empatikus ember vagy, vagy nagyon szeretsz olvasni. :D Ja, és nem sajnáltatásból írtam hiszen attól még nem lett jobb egy ember élete sem hogy elkezdték sajnálni. Csak leírtam. Így arc és név nélkül nem magy rizikó. Rohadtul írígylem az olyan embereket akik céltudatosak és kiállnak magukért, tesznnek az álmaikért, nekem nem voltak álmaim.

  • Krajicz Rajtowski

   Krajicz Rajtowski

   3 hónapja

   @Judy 91 Köszi! :) Azt hiszem végre én is elszánom magam az érettségire, mert több időt tényleg nem engedhetek el az életemből.

  • Judy 91

   Judy 91

   3 hónapja

   Átérzem a problémádat :/ annyi különbséggel, hogy családom támogató volt mindig is. Tanulási nehézségekkel küzködtem mindig is, érettségim úgy van, hogy fizetős gimibe jártam. Nem gazdag a családunk. Viszont soha sem késő. Én idén leszek 30 és ezidáig nekem sem sikerült túl sok mindent elérnem. Tény, hogy sokat segít ha van aki mindig melletted áll, támogat. Lehet az barát, ismerős is akár. Megelégeltem. Nem visz előrébb ha negatívan viszonyulok saját magamhoz, elkönyvelem, hogy semmire sem vagyok jó. Nehezebben tanulok, mint az átlag, de nem vagyok ezzel egyedül. Igyekszem pozitív dolgokkal, személyekkel körül venni magam, amennyire lehetséges. Elhatároztam, hogy igen is elérek valamit az életben. :) Csak a kezdő lépések igazán nehezek. Ha nincs senki, gondolj arra, hogy ha távol is de vannak akik motiválni tudnak. Bízom benned, bízz te is magadban, még ha eleinte nehéz is. Most én támogattalak, remélem valamit segít ett ez most, ha mást nem is tudat, hogy nem vagy egyedül. Ne add fel, soha nem késő :) mindenki jó valamire, maximum nehezen találja meg, vagy több időbe telik elsajatitani valamit, mint másoknak. Feladni viszont sosem szabad. Találni kell valamit, vagy valakit akiért megéri osszeszedni magunkat és küzdeni. Elsokorben viszont magunknak kell tudni bizonyítani :) Hajrá, menni fog. Mindig van tovább még ha nem is látni sokszor az alagút végét 😉

 35. Alexandra Gubacsi

  Alexandra Gubacsi

  4 hónapja

  Olyan király hogy amit amúgy legalább másfél óra alatt hallgatnánk meg, te átadod 42 perc alatt😂 nem igazán kommentálok sehova egyébként, nagyon jó lett! 😊

 36. Nedra Sorai

  Nedra Sorai

  4 hónapja

  Én idén lépek a "Krisztusi korba" úgymond, 33 éves leszek. 😁 S, ami a szabadidőt illeti, tavaly végre elkezdtem azt csinálni, ami gyerekkori álmom volt : animékkel foglalkozom. Nem csak nézem, hanem dolgozok is rajta, feliratot lektorálok és dalszöveget írok a kareokehoz, s érzem, ezzel közelebb kerültem a kiteljesedéshez. Ennél már csak az lenne jobb, ha animék szinkronizálásában vehetnék részt, akár mint lektor, szöveg-és dalszövegíró, vagy szinkronszínész. 🖤

 37. Anna Herbák

  Anna Herbák

  4 hónapja

  Én idén, kb 1 hónap múlva töltöm a 20-at. Ennek ellenére többet is tapasztaltam már meg én is a videóban elhangzottak közül, és még azokon kívül is. A videóban elhangzott, de általam még meg nem tapasztaltakból pedig úgy vélem én is és mindenki más is sokat tanulhat, profitálhat. Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a tapasztalatokat!😊❤

 38. Szabolcs Nagy

  Szabolcs Nagy

  4 hónapja

  Baromi jó lett a videó. Nagyon inspiráló gondolatok, köszönöm! 😊✌️

 39. Judit Wachner

  Judit Wachner

  4 hónapja

  Gratulálok! Sok sikert kívánok!

 40. recko2234

  recko2234

  4 hónapja

  Te már most bölcsebb vagy, mint a 99,99999%-a azoknak, akiknek annak kéne lennie :) Nem vagy egyedül! Szerintem ez az eddigi legjobb videód. Na meg a női testes! :D :D

 41. Boglárka Kovács

  Boglárka Kovács

  4 hónapja

  Ez egy rohadt jó videó lett. Így tovább! 25

 42. Ősvilági Szafari

  Ősvilági Szafari

  4 hónapja

  16

 43. Takács Tímea

  Takács Tímea

  4 hónapja

  Nagyon tanulságos és jó összefoglaló- kortól függetlenül. Mr csak azt kellene tudnom, hogy hogy találom meg a mozgatórugóm...

 44. Danny3333333333

  Danny3333333333

  4 hónapja

  Nemtom, hogy ki vagy,csak ajánlott a youtube de egy kérdés csak hogy , akkor miért nézel ki, 16 évesnek ?:P

  • Krajicz Rajtowski

   Krajicz Rajtowski

   4 hónapja

   Lenémítva nézted a videót?

 45. Noemi Nagy

  Noemi Nagy

  4 hónapja

  Inspirációs volt e videó. Tetszik az életfelfogásod és a bátor döntésed, hogy azzal foglalkozol, amitől teljes az életed

 46. Levente Emesz

  Levente Emesz

  4 hónapja

  Én idén leszek 19. Talán az amit most gondolok az életről az nem is igaz és ezért inkább még várok azzal hogy elmondjam a tapasztalataimat. De egy van ami sosem fog megváltozni: Sose próbálj meggyőzni egy hülye embert arról hogy neked van igazad mert csak az idődet és az agysejtjeidet pazarlod! 😂

 47. MrBarnus

  MrBarnus

  4 hónapja

  Sok dologgal egyet tudok érteni, az azonban szomorúsággal tölt el, mikor intelligens emberektől ilyet hallok, hogy nincs értelme az életnek. Ilyenkor különösen is hálát adok azért, hogy én ezt máshogy látom. Jó szívvel ajánlom a filozófiának egy olyan ágát, amit úgy hívnak, hogy Teodicea, nekem sokat hozzátett a látásmódomhoz az életről és mindenről! Egy lehetséges forrás: vaciegyhazmegye.hu/letoltes/34.html

 48. Kinga Szabó

  Kinga Szabó

  4 hónapja

  Látom Te is abba a táborba tartozol, amibe éveken keresztül engem is soroltak: Sokkal fiatalabbnak nézel ki, mint amennyi valójában vagy. Engem rendszeresen 5 évvel fiatalabbnak néztek/ néznek és ez sokszor zavart, de van egy jó oldala is, hogy majd amikor már igazán idős leszek 50-60-70.... milyen jó lesz fiatalabbnak kinézni. :D 2021-ben 32. életévemet töltöm majd be. :) Érdekes volt az "éld meg a különböző életszakaszokat " rész. Visszagondolva és ezt így 30 felett amúgy egész jó kimondani (ha edddig még nem gondoltam volna bele), hogy igazából sikerült megélni a korszakokat és mostanra már a kátyúk is javításra kerültek. ;) Most pedig már úgy érzem vagyok annyira motivált, hogy el tudok kezdeni saját magamon dolgozni. További sikerekben gazdag éveket kívánok neked és mérhetetlen tudást, amit megoszthatsz velünk ;)

 49. Bogi Erdei

  Bogi Erdei

  4 hónapja

  Én idén leszek 17 :)

 50. István Jagadics

  István Jagadics

  4 hónapja

  Ispiráló videó. (Y) 39 éves fiatalember leszek idén.Sokat tanulok tőled(is).:-) Természetesen ment a szavazatom a csatornára,a csatornánkra.

 51. Viki Kanyó

  Viki Kanyó

  4 hónapja

  Van egy olyan sejtésem, hogy a következő tanfolyam a kommunikációról fog szólni. Az mindenki számára egy hasznos skill lenne (én is szívesen részt vennék rajta😁) , pont mint az érzelmi inteligencia tanfolyam. De ha nem ez lesz az sem baj, gondolom az is valami olyasmivel fog minket gazdagítani, aminek mindenképp hasznát vesszük. Hajrá Attis! És Isten éltessen sokáig!😊

 52. Kitti Átrok

  Kitti Átrok

  4 hónapja

  Isten éltessen 🥂🎂 Én is idén leszek 30 éves😎

 53. Nikko Valk

  Nikko Valk

  4 hónapja

  28

 54. Andrea Viktória Konta

  Andrea Viktória Konta

  4 hónapja

  Nagyon inspiráló videó! Köszönjük szépen:) Isten éltessen!

 55. Marianna László

  Marianna László

  4 hónapja

  Azt hittem 20 éves vagy,bár ahogy gondolkodsz éretebb vagy 20 évesnél.

 56. Anita Wéber

  Anita Wéber

  4 hónapja

  Én is 30 vagyok. 1991 január 26 :)

 57. ATTILESZ (Anubisz)

  ATTILESZ (Anubisz)

  4 hónapja

  Szia tisztelt druszám! 23 éves leszek október 20 -án. Ezt a videód többször is meg fogom nézni *vára tetszett amiket mondtál, teljesen bele tudtam merülni a gondolataidba és újra felnyitottad a szemeim melyek egy ideje csak a szürkeséget kezdték látni az elmúlt napokban, hetekben és a kitartásom is hanyatlott tragikusan.. Nagy köszönet és Isten éltessen sokáig utólag is!

 58. Judit Kiss

  Judit Kiss

  4 hónapja

  Köszönöm Atis! ☺️ Ezt annyira jó volt hallgatni, sokat segített.

 59. Mekhi

  Mekhi

  4 hónapja

  Már csak 10 év és ingyenes a tüdőszűrő 😉😂

 60. Annamari

  Annamari

  4 hónapja

  Májusban leszek én is 30

 61. Zsolt Patonai

  Zsolt Patonai

  4 hónapja

  7:52 Látod-látod... a volt csajod megtette!!! xD ( 4:22 ) - Bocs, ez magaslabda volt! :D

 62. Tünde K

  Tünde K

  4 hónapja

  31:48 az a "képes" nekem varázslatosan Dumbledore-os :))) Tényleg jelen van a kor ;):)

 63. Enikő Tóth

  Enikő Tóth

  4 hónapja

  Isten éltessen Atis így utólag😅🙂😘☺️ Még legalább száz évet neked!😃🎉 Őszintén én meglepődtem hogy 30 éves lettél én sokkal fiatalabbak gondoltalak😅🤗😱 Imádom a stílusodat és az olyan élet igazságokat amiket tudsz tanítani másoknak! ❤️

 64. Zegnar

  Zegnar

  4 hónapja

  28 - "Who controls the past now, controls the future. Who controls the present now, controls the past"

 65. levente Németh

  levente Németh

  4 hónapja

  Lehet ez nagyon negatív, de nekem az az élet értelme, hogy véges. Azért van értelme bármit is csinálnom, mert korlátozott az időm.

 66. MyLittleEdelweiss

  MyLittleEdelweiss

  4 hónapja

  25 leszek, anyu pedig 50. 😍

 67. Júlia Józsa

  Júlia Józsa

  4 hónapja

  27 leszek idén. 😌

 68. Dávid Kiss

  Dávid Kiss

  4 hónapja

  Kamera fix pls.

 69. Mr. A

  Mr. A

  4 hónapja

  Isten éltessen sokáig!

 70. Joe Fril

  Joe Fril

  4 hónapja

  "Az olyan ember, akit túlságosan elragad a szenvedély - kivált, ha benne van a korban -, teljesen elvakul, és még ott is reményt sejt, ahol egyáltalán nincs; sőt elveszti józan eszét, és úgy cselekszik, mint egy ostoba gyermek, még akkor is, ha a bölcsek bölcse." Dosztojevszkij

 71. Shamballa04

  Shamballa04

  4 hónapja

  Köszi a videót!

 72. Neferpitou

  Neferpitou

  4 hónapja

  30 ÉVES VAGY? O.o

 73. István Tóth

  István Tóth

  4 hónapja

  Isten éltessen sokáig és nagyon fiatalos a külsőd a húszas évek eleje 😉

 74. Béla Balla

  Béla Balla

  4 hónapja

  Haha.... ven roka.... :)))) mikor annyi voltam mint te en is oreg voltam. Nyugi, majd elmulik.... Jok a vidik.... Gratt!

 75. Eliza Batykó

  Eliza Batykó

  4 hónapja

  21 éves leszek idén. Sosem stesszelek a koromon, próbálom kiélvezni minden évem minden percét és ne aggódj. Ebből a 30 dolgból minden korosztály talál olyat, ami hasznára válik és tanul belőle.

 76. LINDA SÁRA

  LINDA SÁRA

  4 hónapja

  isyen eltesen

 77. New G

  New G

  4 hónapja

  30 éves vagy és te már évekkel ez előtt egyetemen voltál óraadó?...az igen...ez tudás...lehetne több ilyen ember is.

 78. tarkapaszuly

  tarkapaszuly

  4 hónapja

  Pár héttel vagyok nálad idősebb, de van 2 lányom, és biztos mondom neked a szüleid büszkék rád. Tudsz hálát adni, és a sikert nem anyagiakban méred. Jó lenne egyszer beszélgetni, csak én elbújtam a világ elől amit te meg akarsz javítani.

 79. Laszlo Gyulai

  Laszlo Gyulai

  4 hónapja

  Ha van valami amit soha nem fogok visszasírni az a középsuli. Amikor azt hallottam, hogy "már soha többet nem leszel középiskolás" mindig az járt a fejemben, hogy hál istennek.

 80. Nagy Vera

  Nagy Vera

  4 hónapja

  Én is 30 leszek idén :)

 81. László Nagy

  László Nagy

  4 hónapja

  érdekelne, de olyan idegesítő még mindig a hangod, hogy lemondok róla. :-((

 82. Júlia kálmán

  Júlia kálmán

  4 hónapja

  Boldog születésnapot Attis !

 83. Judit Mákos

  Judit Mákos

  4 hónapja

  37 leszeeeeeek... :) :) Isten éltessen!

 84. tartalom Tartalmatlan

  tartalom Tartalmatlan

  4 hónapja

  Én 21 leszek októberbe

 85. Andràs Nagy

  Andràs Nagy

  4 hónapja

  31 vagyok

 86. László Zilahi

  László Zilahi

  4 hónapja

  Nagyon sok dolog jutott eszembe hallgatva szavaid, sok dologgal egyetértek, sok dologgal nem, elkerülendő egy végtelen hosszú hozzászólást, csak két dolgot emelnék ki. 9:27 Tulajdonképpen most, 30 évesen az egyetlen igazi felelősségem (amivel nem csak magamnak tartozom), hogy egy bizonyos televízió adása rendben lemenjen. Általános iskolásként, 12 évesen a gyermekvasúton a biztonságos üzem lebonyolítása volt a felelősségem. Belegondolva: emberek biztonsága vs. egy adatfolyam stabilitása... nem vagyok meggyőződve róla, hogy most lenne több felelősségem. 29:34 Imádom ezt a megfogalmazást: „élvezni magát az utat is” Legfőbb hobbim a vitorlázás. Mikor kihajózok, nincs mindig úti cél, de ha van, akkor a cél elérése éppen a lényeg, a vitorlázás végét jelenti. A cél elérése előtt egyszerű és jó, csak követni kell a célt, utána jön a probléma: ki kell találni, hogyan tovább, hogyan lesz újra jó.

 87. Andrea Dénes

  Andrea Dénes

  4 hónapja

  Nagyon boldog szülinapot! :) Én amikor 2 évvel ezelőtt betöltöttem a 30-at, egyszerre zuhantam össze, mondván, hogy innentől már visszafordíthatatlanul elindultam az öregedés útján és egyszerre éreztem azt, hogy mostantól komolyan fognak venni a szakmában, mert már nem "tapasztalatlan huszonévesezhetnek" le. :D Én is fiatalabbnak nézek ki amúgy, mint a valódi korom, úgyhogy szeretem megdöbbenteni az embereket azzal, hogy elmondom. Én 30 évesen 30-as listát írtam arról, amiért hálás vagyok, de jó ötlet azt is megnézni, hogy mit tanultam. :)

 88. Atum Malah

  Atum Malah

  4 hónapja

  28 leszek ebben az évben. Tetszett a videó 🙂 érdekes volt érdekes volt a szemszögedből meghallgatni ezeket a gondolatokat

 89. janyjozsef

  janyjozsef

  4 hónapja

  Szia!Szia! Látszik, hogy nem vagy apuka. Így nem érted, hogy te mint gyerek nem ismered a világot amiben milliónyi lehetőséged van. Az ember pedig annál nehezebben tud választani minél több a lehetősége. (ha jól emlékszem te csináltál erről egy videót). Így nyilván kell a szülő aki terelgeti gyermekét. Az más kérdés, ha rosszul ismeri fel a gyerek képességeit, vagy a gyerek egyéb külső hatások miatt dacol és érzi úgy, hogy neki nem ez kell.

 90. csocsesz kocsis

  csocsesz kocsis

  4 hónapja

  amugy segítenel egy dologban légyszi, ha mondjuk válsztanod kéne A közöt hogy ojan vallási körűlmények között élj amiket gyűlölsz és nem vagy szabad és boldog viszont jó a megélhetés vagy egy ojan másik hejjen kell élned ahol ezek a vallási körűlmények nincsenek több szabadság van viszont nincs megfelelő megélhetés vagy éppen nincs fűtés vagy az apad egy alkoholista troger akkor mit választanál,válaszodat előre is köszönöm😃😃

 91. csocsesz kocsis

  csocsesz kocsis

  4 hónapja

  egyébként boldog szülinapot nem nézel ki harmincnak csak husznak 👌👌😃😃

 92. Anna Dobák

  Anna Dobák

  4 hónapja

  32 Folyamatosan tanulnom magam 😊😚

 93. Ilona Varga

  Ilona Varga

  4 hónapja

  Boldog szulinapot 🥳

 94. Gergely Csorba

  Gergely Csorba

  4 hónapja

  Ha valaki próbál önmaga lenni, de nem érzi, hogy milyen önmaga akkor nehéz. Ezt amúgy sem értem hogy honnan tudja valaki hogy éppen önmagát adja. Max azt tudom elképzelni, hogy amelyik szerep a legjobban bejön az vagy te.

 95. Tamásné Szőke

  Tamásné Szőke

  4 hónapja

  Én 32 leszek idén🎂

 96. etelka anna Pollacsek

  etelka anna Pollacsek

  4 hónapja

  63

 97. etelka anna Pollacsek

  etelka anna Pollacsek

  4 hónapja

  BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

 98. Réka kiss

  Réka kiss

  4 hónapja

  Én huszon valahány évesenek néztelek nem nézel ki 30 nak pozitiv értelemben mondom Attis🙂

 99. Diána Zelei

  Diána Zelei

  4 hónapja

  Nagyon boldog szülinapot utólag is neked ✨❤️

 100. Gréta Lelkes

  Gréta Lelkes

  4 hónapja

  Nagyon inspiráló ember vagy nekem! Köszönöm, ez most jól esett nagyon... És mindig elgondolkodom a videóidon.❤️❤️❤️

Következő