Koronatagadók és vakcinaellenesek? Miért hisz rengeteg ember Összeesküvés elméletekben?

Sziasztok! A mai videóban arról lesz szó, hogy miért hisz olyan sok ember különféle összeesküvés elméletekben, különösképpen miért hisz ilyen sok ember a covid19-el kapcsolatos konspirációs teóriákban.

Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videótanfolyam:
www.tanulommagamtanfolyam.hu/

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/35755...

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagam...

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Megjegyzés 

 1. lessik28

  lessik28

  2 napja

  Ember ember farkasa, aki nem hisz abban, hogy létezhetnek emberek és ember csoportok, akik a másik ember illetve emberek életére/egészségére/tulajdonára/értékeire veszélyesek akkor ők nagyon naív emberek.Az emberiség történelmét ezek mozgatták és mozgatják. Tanulom magam zergéje amit itt előad az egy nagyon buta felfogás...higgyen neki, akinek sok anyja van! Denevér ráverte a tobzoskára, amit éppen levadásztak és eladtak a húspiacon és nem főzték meg és köret nélkül legyömöszölték! Igen, ekkora hülyét és még hírdeti is!

 2. MrEmigres

  MrEmigres

  9 napja

  Te is, meg a többi hozzád hasonló is kognitív diszonanciában szenvedtek. Amiről nem tudsz, az nem is létezhet.

 3. MrEmigres

  MrEmigres

  9 napja

  Mert te aztán mindent is tudsz kisfiam!

 4. Gál Szende

  Gál Szende

  10 napja

  Nem vonom kétségbe, hogy létezik a covid, de az én fejembe is feltevodott a kérdés, hogy nem csinálta-e valaki meg ezt a vírust. Az oltassal kapcsolatba meg szkeptikus vagyok, vagy inkább azt mondom, hogy várom hogy járjon le a tesztelés és legyenek biztos információk a mellekhatasokrol hogy az alapján tudjak dönteni.

 5. Pál Próba

  Pál Próba

  10 napja

  Tanulod magad? Hát úgy tűnik kimaradt pár lecke. ::))) Bár csak elmélet lenne, de nem az. Számtalan módon látható, hogy elnyomás alatt áll az emberiség, ha valaki eléggé tudatos, beleütközik. Persze nem minden összeesküvés elmélet igaz-- vannak köztük agyament hülyeségek is, részigazságok, túlzások stb. De emiatt nem érdemes alapból azzal takarózni, hogy: --- "Fú, összeesküvés elméletes", arra, aki kérdéseket tesz fel, és keresi az igazságot. Csak rámondjuk hogy összeesküvéselmélet, és ezzel megkíméljük magunkat, hogy kilépjünk a tudati kényelmi zónánkból, és kénylemetlen kérdéseket tegyünk fel, ne adj isten elinduljunk a válaszok megtalálásának útján. Más szóval: az agyament elméletek, álcaként szolgálnak, hogy eltakarják azokat, amik igazak, vagy legalábbis részben azok. Persze ahhoz szellemi munkára van szükség, hogy szétválasszuk az ocsut a búzától -- ez sok esetben nem könnyű, sőt nehéz. Jóval egyszerűbb mindet egy kalap alá venni, és úgy cimkézni: Á, ez is csak egy összeesküvéselmélet, ami szinonímává vált sok ember fejében azzal, hogy sületlen tévedés vagy hazugság. Miért vannak összeesküvéselméletek? Hát pl. azért is, mert a hatalom rettentő sokat hazudik az embereknek, manipulál stb. És az emberek egy része ezt érzi, sejti, még ha nem is tudja pontosan, mi a teljes igazság, de szeretné tudni. Vagy te semmi logikátlanságt nem találtál ebben a covid sztoriban az elmúlt másfél évben? Hát akkor ideje lenne kinyitni a szemedet !!!! Feltéve ha tényleg tanulni szeretnéd magadat. :::))))

 6. Gabriella Simon

  Gabriella Simon

  11 napja

  Atis! Elég nagy csalódás ez a videó. Csak egy nézőpontból látod ezt az egészet. Ha a többi videód is így készül, akkor nem lehetsz hiteles a fiatalok számára.

 7. roz

  roz

  12 napja

  (Több “összeesküvéselméletről” derült már ki hogy igaz). Ha más országokban is vannak ismerőseid azok elmondhatják hogy a média szándékosan kelt ekkora félelmet. De nyilván nem maguktól teszik ezt. Egy amerikai barátom mondta nekem, pestinek hogy az utcáinkon halnak meg az emberek... én taxizok de nem láttam ilyet és nem is hallottam. Én hippi lelkű vagyok nem szándékom utálkozni, ha valamit sokat hall az ember a végén elhiszi. Mindenhonnan nagyrészt túlzó helyzet leírás folyt. Vírus nyilván van, hogy az szintetikus vagy sem az mindegy. Félni szerintem nem kéne ennyire. Mindig is voltak vírusok influenzák, volt aki belehalt. Szóval ha belegondolsz, miért is kéne hinni azoknak akik meg vezetnek minket. Én nem tudom mi van az oltásban csip vagy nem, mi ezt úgyse tudhatjuk. de ez is mindegy mert ha valakiben nem bízok meg (okkal) akkor nyilván nem hagyom hogy belöjjön valamivel. Az meg hogy veszélyeztet mást az aki nem oltatja be magát? De most akkor a védettek még se védettek? 🤔 de engem érdekelne hogy pl neked van személyes okod elhinni mindent abból amit mondanak? Tényleg érdekelne. Szeretem a videóid.

 8. Tundeszabo

  Tundeszabo

  15 napja

  Szerintem ez egy teszt az embereknek. Én a kisebb utat választom. És melyik a kisebb út? Szerintem lehet mindenkinek szabad véleménye és sztem nem az oltást találták ki a vírusra hanem fordítva. És egész Európában csak Magyar o. -on van ilyen nagy megkülönböztetés az oltàssal kapcsolatban.

 9. edw [Gang]

  edw [Gang]

  15 napja

  Nem összesküvés ! Én control vibe -nak nevezem ezt az egész sennyet

  • Alex Csirkovics

   Alex Csirkovics

   14 napja

   Nem hiszem hogy egy clash royale-os profilképpel rendelkező kommentelőnek kéne elhinnem a faszságait

 10. Я трахал твою маму Я трахал твою маму

  Я трахал твою маму Я трахал твою маму

  15 napja

  Én akinek nincsenek ismerősei :(

 11. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Dr. Tamásy József a 6:20 perctől fontos dolgokat mond, érdemes megnézni.... -majd Deményi Nagy Tamás, akinek a nagyija majdnem belehalt a covid félrekezelésben. (első perctől) hueye.info/home/vide/inxmeqqImbB6y5s.html

 12. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Dr Pócs Alfréd az oltási igazolványról hueye.info/home/vide/aXynjceE0oaszKw.html

 13. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Orvosok a tisztánlátásért : hueye.info/home/vide/pXeCltqnxaCrrbQ.html

 14. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Dr Tamási József összehangolt összeesküvés hueye.info/home/vide/n2WibK9u0Jpot9I.html

 15. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Most is a mondandódat az egész videó alatt úgy veszem észre hogy jogászok ra összeesküvés elmélet hívők re és matematikai elemzőkre alapozod... okosnak látlak tanulnak, azonban azt látom hogy kell még tájékozódnak egyéb médiákban is mert úgy látom hogy nagyon egyoldalú! Ha valóban így van, hogy te egy okos fiatal tanult fiatalember vagy van akkor hallgasd meg a másik felet is aki csendesen de erősebben és egyre erőteljesebben mondja az ellenkezőjét!

 16. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Akkor itt az ideje, hogy felvedd a kapcsolatot virológusokkal orvosokkal és igazi szakemberekkel és ne hallgass a matematikai elemzők re meg atomfizikusokra, és jogászokra. Ennek semmi köze a virológiához. Azt viszont tudni kell hogy matematikai elemzők mondják meg hogy a hullámok milyen sűrűn jönnek. Én pedig azt mondom hogy a tőzsde és a New Yorki részvények Pharma részvények árfolyama határozza meg hogy téged mikor fognak újra szúrni mint egy birkát vakcinával És azt mondod hogy azok akik tagadják különleges embereknek szeretnék érezni magukat ezt cáfolnám! Engem csak hagyjatok békén én nem akarok semmiféle különleges bánásmódot csak hagyjatok békén a büdös vakcinát okkal. Ha én egészséges vagyok nincs védőoltás hamis nincs kártyám se nem vagyok kevésbé hasznos tagja a társadalomnak mint egy beoltott Sőt azt kell hogy mondjam hogy A beosztottak fertőzik a nem bdoltottakat. Ha ennyire kész vagy egy vitára vagy egy párbeszédre akkor ajánlom és javaslom erősen javaslom hogy vedd fel a kapcsolatot Dr Pócs Alfréd el Dr Tamási József el.... ezt És nézd sűrűbben KLA youtube csatornát is. És ne nézd az M1 kormánypropaganda médiát

 17. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  Nem összeesküvés elmélet hívők hanem összefüggés elmélet hívők.... A butaság ott kezdődik ha nem hallgatod meg az igazi szakembereket az orvosokat akik Felemelték a szavukat és kockáztatják a saját karrierjüket és orvosi engedélyük et hogy a hatalom ne nézzen minket birkának nem csak az M1 kéne bámulni...

 18. Újfalvi Lajos

  Újfalvi Lajos

  20 napja

  6. Én inkább a szakembereknek hiszek akik itt élnek közöttünk és az orvoslás szeretetéből illetve a szeretet szemszögéből közelítik meg a problémát. Akik még úgy lettek orvosok, hogy letették az orvosi esküt ami elsősorban így kezdődik: "Ne árts! ". És nem hiszek azoknak akik profitként és kiugró lehetőségként tekintenek erre a covid helyzetre, és gyógyszer eladások Excel táblázatának árnyékából lesik az újabb profitszerzési lehetőségeket, rémhireket terjesztve .... No meg a tőzsdei spekulációk fel le mozgó grafikonjait bámulva, azt lesik, hogy ezen a héten mekkora profitra tettek szert, abból hogy például ph izer, sy.. Pharma, vagy sputyin vagy egyéb részvényeket vásároltak amiknek az értéke most rohamosan emelkedik. ( direkt írtam el a neveket mert az automata kereső kutyák erre vannak kihegyezve) És azoknak sem hiszek akik újabb közpénz megfejési lehetőséget látnak a dologban. Persze aki jobban hisz az m1- nek az nézze azt! Szúrassa meg magát minden héten egy újabb covid variáns vakcinával, mert ne legyünk naivak: ha kereslet van rá akkor ki fognak találni egy sarscov2 őt, egy sarscov3 at egy sars2cov3 egy sars6cov12, és ezt a végtelenségig lehet mutálni, és így tovább... és minden félévben vagy minden két hónapban előrukkolnak egy újabb variánssal, mert ha ennyi birka lesz, és lesz vásárlóerő, akkor lesz olyan is aki újra és újra generálja ezt a helyzetet és röhögve teszi zsebre az újabb ezermilliárd profitot az országok közpénzén. Birkákra is szükség van és kolomp gyártókra is szükség van... És ne legyünk naivak : a Magyarországról elköltözött hazánkfia a vezérünk barátja zsíros profitér majd újra nyomtat egy újabb sorozatot a négy öt hónap lejáratú vakcina igazolvány kártyátból , aztán majd leülnek sörözni és megünnepelni hogy mekkora balllfasz a Magyar nép... hueye.info/home/vide/inxmeqqImbB6y5s.html 7. Ha tetszik a következő videó és úgy érzed, hogy van némi igazság alapja akkor kérlek osszd meg, add tovább hogy minél több emberhez eljusson, ugyanis én meg vagyok győződve arról hogy ezzel lehet leállítani a hullámokat. (nem az oltási arányszám növelésével) Ha pedig te megrögzött M1 néző vagy, akkor engedd meg, hogy megkérjelek arra, hogy mielőtt elítélsz valakit vagy előítéletekkel élsz kérlek tájékozódj több helyről ne csak a fősodratú médiából... Most már én is felteszem a kérdést, hogy vajon azok a betegek akik lélegeztetőgépre kerűltek majd meghaltak, vajon "előkezelt" betegek voltak, akiket a háziorvos már a covid előírásoknak megfelelően előkezelt Liponavir/Ritonavir illetve hydroxychloroquine (hidroxiklorokin) gyógyszerekkel amik most már bizonyítottan kontraproduktívak ? Dr Tamási József tisztán elmondja hogy Antibiotikumot Sőt lórugás szerű antbiotikumot nem illik megelőzés céljából adni a betegnek, ugyanis ezzel kinyírod a bélbaktériumokat és köztudottan az egészség a belekben kezdődik. -Dr. Tamásy József a 6:20 perctől fontos dolgokat mond, érdemes megnézni.... -majd Deményi Nagy Tamás, akinek a nagyija majdnem belehalt a covid félrekezelésben. (első perctől) hueye.info/home/vide/inxmeqqImbB6y5s.html 8. facebook.com/100004941394498/posts/1910050242503004/ 9. "A kísérlet" oktatófilm : "no vakcina no party". Egyébként azt tudtátok hogy a vakcina szó honnan ered? birkák tehenek oltása... hueye.info/home/vide/bZabp9F9lmuDyLQ.html 10. jerusalema, a rendőrség táncol. facebook.com/watch/?v=741402033221684 11. Dr Tamási József véleménye. hueye.info/home/vide/n2WibK9u0Jpot9I.html 12. Dr Pócs Alfréd az oltási igazolványról hueye.info/home/vide/aXynjceE0oaszKw.html 13. Tömeges emberkísérletek folynak. hueye.info/home/vide/intqm6ponJCg0Jc.html 14. Gyermekeken tesztelnek klinikai kutatási fázisban lévő vakkcinákat hueye.info/home/vide/iGSAjtVrrKCBrqQ.html 15. KLA TV. Ez nem a mainstream média! Ez az orvosok/szakemberek /virológusok tévéje. Tájékozódj előbb., aztán itélkezz felettem/ felettünk te birka... hueye.info/one/FZUHfSKuDXe-oTJ8QW-ZGg.html 16. Add tovább KLA Tv hueye.info/one/FZUHfSKuDXe-oTJ8QW-ZGg.html 17. Dr Pócs Alfréd. www.orvosokatisztanlatasert.hu Az átlag népesség egyáltalán nem tudja mi folyik itt: hueye.info/home/vide/pXeCltqnxaCrrbQ.html 18. Add tovább : CMM Tv hueye.info 19. Vakkcinabiznisz bármi áron facebook.com/watch/?v=498105504715730 20.A beoltott is fertőz... Dr Tamási József véleménye : me legyen birka m.facebook.com/story.php?story_fbid=1910050242503004&id=100004941394498

 19. Cintia Góg

  Cintia Góg

  21 napja

  Nem akarok vitatkozni, meg nem vagyok orvos. De az oltásnak bizony igenis vannak bőven mellékhatásaik és sajnos nem olyan ritkák, mint az papíron írják. Már lassan az ismerőseim felének kijött valami és nem csak apróságok. Ráadásul mitől véd? Attól, hogy megfertőződj? Nem. Attól, hogy mást megfertőzz? Nem. Bele halni is bele lehet, ahogy a Covidban is, ergo bőven merülnek fel kérdések és kell is szkeptikusnak lenni, hiszen nincsen elegendő éve tesztelve, hogy mindent lássunk. Ennyi ellentmondás mellett igenis az az okos, aki mindent mindent végiggondol, nem aki megy előre. Ráadásul a szabályozások is egymásnak mondanak ellent. Például lehet gyülekezhettek a Budapest Parkban, ha nincs zene "védettségi" igazolás nélkül, de ha megy a zene, akkor ki kell menni. Miért, tán a zene hozza elő a bulizós lelkületű koronát? Na, ne már!

 20. eterNal

  eterNal

  22 napja

  vallás?

 21. András Kálmán

  András Kálmán

  24 napja

  Nem tisztem a videó megnézése előtt ítélkeznem, mégis a magam részéről pusztán annyit mondok: szkeptikus vagyok olyan vakcinákkal szemben, amelyek esetén maguk az emberek a kísérleti-patkányok, minthogy valamennyi egykori vakcina kifejlesztése sok buktatót, munkát, figyelmet, kutatást ölt magába és vált azzá, ami. Ez meg... égből pottyant mese, egy imára hívott üstökös. Hiába a technikai vívmányok, vannak dolgok, amit nem lehet siettetni! "De látni szeretném, hogy hogyan kapsz észbe, Amikor késő lesz a megrendülésre." | Ákos - Élj a mában! - részlet

 22. Albert Dávid

  Albert Dávid

  Hónapja

  Gratulálok! Nagyon jó videó lett! Köszönöm!

 23. László Kovács

  László Kovács

  Hónapja

  Úgy érzem, kimaradta videóból az ellenkező tábor, akik olyan nagyon is hisznek a koronavírusban, hogy inkább abban nem hisznek, hogy van-e értelme az oltást beadatni? Nem egy ilyen idősebb ember van a környezetemben, aki már két hónapja megkapta a második oltását is, de még mindig nem mer elmenni bevásárolni, és nem mer találkozni az unokákkal. Mert annyira fél, hogy sehogy sem lehet meggyőzni, hogy be van már oltva, és nem kell félnie már ennyire.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Mivel így is van esélye elkapni a vírust, de sokkal kisebb rá az esély, hogy súlyos tünetek alakuljanak ki.

 24. Márk Fejes

  Márk Fejes

  Hónapja

  Fogadjunk ez is a Gyurcsány hibája

 25. Anita Szeifert

  Anita Szeifert

  Hónapja

  333 összeesküvés hívő látta a videót xD

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   @Anita Szeifert Nem a téma választása a sértő hanem az amit összehord. Hiába adja elő, hogy minden összeesküvés hívő, hülye meg amit még ilyenkor hozzá szoktak tenni, hogy laposföldes, 5G, gyíkember hívő és a többi. Ezek nem vonhatók össze csak akkor ha hazudozni kell, hogy bizonyítani tudja az igazát. Nem tudok róla, hogy például Drábik vagy Bogár a két közgazdász laposföldes lenne.

  • Anita Szeifert

   Anita Szeifert

   Hónapja

   @HUNCSA1 sajnálom hogy a poén nem ment át... :D amúgy sem értem ki dislike-ol minőségi tartalom gyártót mint Atis... gondolom akit megsértet a téma választás stb ezért írtam...

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   És mégis több dologban igazuk lett és így máris te lettél nevetséges XD.

 26. Zsolt Tényi

  Zsolt Tényi

  Hónapja

  (Erőre elnézést kérek a hejes írásért Dixlexiám van és mielőtt megkéditek 21 vagyok Kertés sakmunkás kepeszitésel és abban is dolgozom. ) Végignéztem a videót és alaposan átgondoltam meg magamba néztem de egyik pontra sem gondolom hogy igaz lene rám. Egyetértek Attilával. Előszőris szőgezukle igen szerintem is van korona viros a saját bőrőmőn tapasztalatam Debrecemberben mivel erős imun rendszerem van 2 nap alatt átestem rajta viszont mostanáig sem vagyok ojan erőbe mint előtte én fatertol kaptam el mivel itthon ugyan azt a levegőt szívjük ő meg egéség ügyi dolgozó gyorsan elkaptam este mondta hogy pozitív más nap reggel már beteg voltam. Viszont már előtte batartotam a sabájzatot ahogy ő is. Ének ellenére nem fogom magam beoltani akor inkább nem megyek sehova csak dolgozni otmeg maszkot viszelek. Mondjuk sámomra már az is érdekes amit még drága Cecília mondott hogy az oltás ellenére ugyan úgy fog mindenki fertőzi és még fertőződni oké valóban enyhébb lefojást ígérnek de zet még senki nem tudta jelenlegi információm szerint igazolni iletve ez egy vírus mint a influenza vagyis legyengitet vírual lényegébe megfertőznek nos kis iskolás koromban soha nem kaptam Iletve egyszer influenza vírus ellen oltást de it jőn az érdekes dolog amikor kaptam kB egy hétig betegen feküdtem amikor nem kaptam akor még ha egyáltalán elkaptam akor is csak egy - két nap alatt átestem rajta kőzbe akik kapták mindig ugyan úgy egy hétig betegek voltak hozá teszem most sem oltatom magam influenza ellen így igaz egy évben kB 2 napig 2 alkalomal vagyok influenzás persze ez emberenként változhat. Ültessük át a mostani hejzet re mivel elvileg ugyan úgy fertőznék ha beoltom magam mint ha nem mint féljen írtam nekm két nap elég volt a gyogyuláshoz (igen még mindig nem vagyok ojan erőnlétem mint előtte) résemrőr úgy látom hogy sem magamért sem és ez a fontosabb másokért nem érdemes beoltatnom magam és ezt adig meg sem teszem amíg a munka végzéshez nem tesik kőtelezővé az oltás. Viszont van it egy dolog amit sehol nem olvastam hogy ha a virus a denevérektől származik (Tudom hogy sok korona vírus fajtát hordoz.) akkor eddig hol volt ha valakinek van ere logikus tudományos válasza kíváncsi lennék ugyanis számomra ez a egyetlen dolog ami miatt úgy tűnik hogy ez egy labor vírus. Ugyan akkor aki be szeretné oltani magát megértem és nem célőm senkit meg győzni csupán saját vélemény és tapasztalat.

  • László Kovács

   László Kovács

   27 napja

   @HUNCSA1 Oké, kösz az infót!:)

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   29 napja

   @Zsolt Tényi Én ezt írtam "Vagy 3 hónapon belül estél túl a víruson?" Én úgy tudom, hogy sose volt ilyen közölve, hogy 6 hónapot kell várni a vírus után ha nem a 3 hónapos meghatározás volt eredetileg is.

  • Zsolt Tényi

   Zsolt Tényi

   29 napja

   @HUNCSA1 Már nem hat hónapot kel várni betegség után.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   29 napja

   @László Kovács Per pillant jobb nem jut eszembe Semmelweis egyetem csatornája szokták nézni a hozzászólásokat. Van fenn náluk tüdő erősítő gyakorlat a korona miatt és egyéb más videók. Azt nem tudom milyen gyakorisággal nézik a hozzászólásokat, de szoktak választ írni. Persze ha kapnak róla értesítőt. Sok sikert kívánok hozzá, hogy tudjanak adni valami hasznos tanácsot. Az, hogy félsz a következő adagtól hát nem csodálom nekem is elszállna majdnem minden bátorságom a következő kőrtől. Annyit még tehetsz, hogy csúsztatod a következő adagot valamennyivel. Valamivel több mint egy hónapot ki lehet hagyni a két adag között, de hogy pontosan mennyit azt nem tudom. Annyit tudok, hogy egyik barátnőmnek az apja a következő adagot 3 hónap múltán kapja meg, mert súlyos beteg és úgy kevésbé lesz kockázatos a második adag. Valószínű erről is jobb tájékoztatást fognak tudni adni a Semmelweis egyetem csatornája mint én. Őszintén, hogy mit tennék a helyedben ebben az esetben meg mondanám nekik, hogy du://gj://át://ok fel a se://gg://et://ek://be a második adagomat, de mélyen. Igen jól érted én úgy csinálnám mint Sir Robin ki bátran elfutott :D. Amúgy nem biztos, hogy rosszabb lesz a második adag után. Most jut eszembe nem lehet, hogy benned volt a vírus és arra oltottak rá? Vagy 3 hónapon belül estél túl a víruson?

  • László Kovács

   László Kovács

   29 napja

   Erre az erőnléti témára hivatkozva nekem is van tapasztalatom. Örülök, hogy megemlítetted, mert még nem sokat írtak , vagy mondtak róla sehol. Érdekes, hogy én az oltás után vesztettem el a régi erőnlétemet. Nem estem még át a koronavíruson, senki sem a családban, és nagyon oltáspárti voltam. Számoltam a napokat, hogy mikor kapom meg az elsőt. Rohadtul beteg lettem tőle. Három napig nem volt erőm az ágyból felkelni,annak ellenére, hogy se lázam, se hőemelkedésem nem volt. Mindig azt éreztem, az ágyban fekve, mintha a harmadik emeletre futottam volna föl éppen, úgy ziháltam. Ez már négy hete történt, és azóta sem nyertem vissza az erőmet. Kifulladok fél perc gyenge futás után, nem bírok el nehezebb súlyokat, és azelőtt tíz húzódzkodást is tudtam csinálni, de most egy se megy . Ez probléma a munkahelyemen, le kell ülnöm többször pihenni, mert fulladok, és az egekben van a pulzusom. Félek a második oltástól.

 27. Marcilyツ

  Marcilyツ

  Hónapja

  Minap felnéztem Facebookra egy cikk kapcsán de én idióta muszáj volt rá néznem a kommentekre és amit ott láttam attól majdnem agyvérzést és diabéteszt kaptam

 28. Zoltán Teszárs

  Zoltán Teszárs

  Hónapja

  Attis! A tervezett podcastben amit csinálsz majd ajánlom vendégnek Dr. Drábik Jánost!

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   :D. Neki kétlem, hogy azt merné mondani, hogy egy hülye összeesküvés elméletes. Arra már látok esélyt, hogy meghúzza magát :). Tényleg jó lenne egy ilyen beszélgetés talán utána Attis elgondolkodna.

 29. ------A--------

  ------A--------

  Hónapja

  Aztaaa mennyi baromságot mondtál ebben a videóban. Megértem, hogy fáj, hogy nem lettél pszichológus, de azért 29.990 Ft-ért segítesz bárkinek megtanítani önmagát, igaz-e? Dóczi Attila egyéni vállalkozó.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Attis jó neki a f.sz is :D. Boccs ez csak ki kívánkozott a hozzászólásod elolvasása után és kifejezetten Attisnak se szól.

 30. Balázs Varga

  Balázs Varga

  Hónapja

  Kijelentetted, hogy nem az oltás elleneseket akarod bántani, mêgis burkoltan hülyêzed őket, és próbálod megmagyarázni, hogy ki miért dönt úgy ahogy. Szerintem ehhez semmi közöd. Nem tetszik, hogy próbálod osztani az észt, de közben te nem látod a fától az erdőt. Nagyot estêl a szememben.. Végig se néztem a videót, hányinger kerülget, bocs.

 31. MelonFoxHyper

  MelonFoxHyper

  Hónapja

  Szerintem inkább azzal van a baj, hogy ennyire erőteljesen próbálják rávenni az embereket az oltásra amiről nem adnak hiteles tájékoztatást, ahogy magáról a vírusról sem és ez az, amiért annyi álhír terjed. Minél jobban zsarolják a társadalmat különböző nem mindig ésszerű intézkedésekkel, hogy megkapják az oltást vagy betartsák az intézkedéseket, annál valószínűbb, hogy lesznek olyanok, akik ellenálni fognak ennek, ráadásul az embereket is egymás ellen fordítják.(Mostmár oltottak és oltatlanok veszekednek a kommentszekciókban.) A megoldás az lenne, ha korrekt módon tájékoztatnának mindenkit az ezért felelős, független, hivatalos szervek és akkor az emberek eldönthetik, hogy megéri-e beoltatni magukat, maszkot hordani vagy nyaralni menni (csak ez nem érdeke senkinek) . De sajnos tény, hogy minden adatot elferdítenek csak hogy meglovagolhassák az ezek által keltett impulzív hangulatot (például amikor bezárattak mindent, mikor még csak 3 fertőzöttről jelentettek egy nap és pánikot keltettek.) Akik pedig nagyon szürreális konteókban hisznek a koronavírussal kapcsolatosan, azok akkor is konspirációs teória hívők lennének, ha nem létezne covid.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   @MelonFoxHyper "ráadásul az embereket is egymás ellen fordítják." Már egy ideje nem, mert megteszik maguktól. Lehet az alapgondolat abból indult ki, hogy a beoltottakon keresztül is nyomást gyakoroljanak azokra akik nem akarják az oltást vagy vacillálnak vagy eleve a káosz volt a cél, hogy inkább egymással foglalkozzunk. Szakemberek első hullám alatt normális tájékoztatást tartottak csak a politikusok beszéltek össze-vissza. Annyival kiegészítem, hogy az akkori tudásukhoz mérten tájékoztattak. Persze ettől függetlenül nem volt teljes szakmai egyetértés, de ez ha jól emlékszem inkább nyár után kezdődött. Azóta meg nem egyszer kellett változtatniuk a korábbi kijelentéseiken és így náluk is kialakult, hogy beszélnek össze-vissza. Úgyhogy érdemben tájékozódni nem egyszerű. Az adatok hamisításához nem nagyon tudok érdemben hozzászólni. A vakcinákat így könnyebb volt minél több emberre rábeszélni az biztos, ami később részleges kirekesztéssel is társult. "Mostmár készül a digitális védettségi kártya is." Nem készül már kész van. Egyenlőre úgy fest, hogy az EU a kínai vakcináltak könyvét nem fogják elfogadni, de csak jelenleg ez még később változhat. A másik ami még nálunk gondot okozhat, hogy nincs feltüntetve az oltások száma.

  • MelonFoxHyper

   MelonFoxHyper

   Hónapja

   Egyébként a konformizmus sem mindig jó ötlet. A legnyugtalanítóbb, hogy elveszik a szabad választás jogát. Nemrég még laposföldes konteósoknak hívták azokat, akik szerint majd oltáshoz és védettségi igazolványhoz lesznek kötve különböző privilégiumok (például országok közti utazás), holott az oltásra való jelentkezés nem is ésszerű mindenkinél. Mostmár készül a digitális védettségi kártya is. hueye.info/home/vide/rpOjj6xoq2174Kg.html

 32. Henriett Pecze

  Henriett Pecze

  Hónapja

  Szuper lett az új háttér és persze a videó is! 🙂 Gratulálok!

 33. escape1958

  escape1958

  Hónapja

  Ovis szintén vagy! Megmondják miben és hogyan higgy, te pedig akkor pisilsz, kakilsz, eszel, oltakozol amikor az ovónènik mondják. Ha az oltás téged véd akkor miért fáj neked ha engem nem véd? A képviselt viselkedéseddel pont hozod azokat a közhelyeket ami ellen beszélsz.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Erről a Remény rabjai egyik jelenete jutott eszembe. "Akkor sz@rsz amikor mondjuk! Akkor hugyozol amikor mondjuk! Akkor zabálsz amikor mondjuk! Érthető voltam sza...rfa...szu bzi!"

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   @grey lemon Hazudozó kussolj Ezt a hülye pofádba "a szakmai többség kezd egyre inkább azzal számolni, hogy a járvánnyal hosszabb távon is együtt kell élnünk (mint például az influenzával), és a nagyfokú átoltottság ellenére is újabb fellángolásokkal kell majd szembenéznünk. Egyrészt nagy bizonytalanságot okoz, hogy még mindig nem tudjuk pontosan, mennyire akadályozzák meg az oltások a fertőzés továbbadását. A beoltott emberek is megfertőződnek, az oltás megvédi őket attól, hogy súlyosabban betegek legyenek, de a fertőzést továbbadhatják. A most széles körben használt oltásokról tudjuk, hogy jól védik a beoltottat, arról azonban sokkal kevesebb a minőségi információ, hogy mennyire képesek blokkolni a vírus terjesztését. Ha utóbbi csak mérsékelt, akkor a vírusfertőzés terjedni fog a beoltottak között és rajtuk keresztül is, azaz általában nézve is sokkal nehezebben fog visszaszorulni."" Meg ezt "Az oltottak ugyanúgy terjesztik a vírust, mint a be nem oltottak, és akkor nagyobb csoportok, akiket egyszerre oltottak be, hirtelen bejutnak a közösségbe, és pont ők azok, akik jóval kiszolgáltatottabbak a Covidnak mint azok, akik természetes immunitását az oltás nem gyengítette le. Könnyebben elkapják a vírust, és tovább is terjesztik. A doktornő úgy véli, a tömeges oltások segíthetik elő a különféle vírus mutációk megjelenését, ugyanakkor úgy véli, valóban van egy kis réteg, akiknek szükséges az oltás, mert valamilyen okból (kor, meglevő betegségek) saját immunitásuk nem tud harcolni semmilyen fertőzéssel. A doktornő szerint a sokat emlegetett vakcina-útlevél pedig egyszerűen egy aberráció, aminek semmilyen orvosi alapja nem lehet, mindaddig, míg a beoltott és a be nem oltott személy pont úgy terjeszthet egy vírust." És ezt "professzor szerint a gyógyszer fontos szerepet tölt be a járvány elleni küzdelemben, még a tömeges oltási kampány befejezése után is. Még akkor is, ha az oltások elvégzik a dolgukat, és még akkor is, ha nincsenek új mutációk, így vagy úgy, a koronavírus velünk marad. Ezért fejlesztettük ki ezt a speciális gyógyszert." Csak azzal tudtál eldicsekedni, hogy te vagy az agymosott idióta XD.

  • grey lemon

   grey lemon

   Hónapja

   Azért mert rajtad kivűl még több ezer embert nem véd akik elkaphatják tőled és ők is tovább adják másoknak és ezért nem fog véget érni a korona járvány 2021be sem mert a hozzád hasonló önző idioták csak a saját egészségükkel foglalkoznak másokéval már nem. Te vagy az ovis szinten.

  • VITTYA

   VITTYA

   Hónapja

   🤡🤣

 34. lappkalap

  lappkalap

  Hónapja

  A "szkpetikus" hozzászólásokat olvasgatva (naná, hogy pont itt hordta össze a szemetet a szél), úgy tűnik, hogy azt a bizonyos véleménybuborékot e tartalmas videó készítőjének sem sikerült teljesen kipukkasztania, bár a szemnyitogatós szándék kétségkívül progresszív és előremutató. Engem speciel gazdagított a sok+infó az ilyen magabiztos maszkot hordó polgárok lélektani hátteréről. Kőkemény dolog ez a kognitív disszonancia;)

 35. Dávid Kis

  Dávid Kis

  Hónapja

  Na és mi van, hogyha bejön a konteó és 2 év múlva fél magyarország a másvilágon lesz? Akkor az ilyen oltástérítőkre hosszú késekkel vadásznak majd a megmaradtak... Nem lennék a helyedben abban a szituációban... Viszont, ha nem jön be a konteó, akkor a másik tábort szimplán csak elfelejtik... Nagyon veszélyes dolog embereket rábeszélni erre, mert aszimmetrikus a történet...

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   "Na és mi van, hogyha bejön a konteó és 2 év múlva fél magyarország a másvilágon lesz?" Ettől nem kell tartani. Ha minden jól megy és nem lassítják a többi kutatást (egyenlőre úgy tűnik nekem, hogy lassítják) akkor év végre lesznek egyéb védekezési lehetőségek is ami nem vakcina.

 36. Dávid Kis

  Dávid Kis

  Hónapja

  Nekem azért elég furcsa, hogy mikor mindenki a populációcsökkentés szükségességéről tart nyílt előadásokat, meg hogy fenntarthatatlan ez a sok ember, ez a nagy populáció, + az AI feleslegessé teszi az emberi munkaerő nagy részét, akkor hirtelen jön egy globális vírus, amire összecsapunk pár hónap alatt egy vakcinát, ami minden protokollt felrúgva minden komoly hosszútávú tesztelést megkerül és azonnal be kell vele oltani 8 milliárd embert... A bolygó teljes lakosságát. Senki nem vállal érte felelősséget. Az összetétele üzleti titok, senki nem is vizsgálhatja meg, hogy mi van benne! És akkor ne legyek "összeesküvés hívő"? Ez mind csak merő véletlen egybeesés ugyebár...Hogy lehetnek emberek annyira ostobák, hogy ez nem büdös nekik, hogy szó nélkül belövetik ezt magukba???

 37. Kéri Kincső

  Kéri Kincső

  Hónapja

  Eddig szerettem a videóidat Atis, de most ment a leiratkozás... :( Nem azért vagyok a vakcinák ellen, mert “szeretném különlegesnek érezni magam” meg ezek a hülyeségek. Ismerünk egészségügyben dolgozókat és sok ember pont ezek a vakcinák mellékhatásai miatt kerültek be és mentek el. Nem is kell megvárni a hosszú távú hatásait, elég ha megnézzük a rövid távúakat...

  • Sheramis

   Sheramis

   21 napja

   És mindezek után egyes emberek sajnos még mindig képesek megkérdőjelezni az ilyen videók hitelességét hueye.info/home/vide/nnGEgcp9k213nZc.html Azok a valódi összeesküvés hívők akik tényleg elhiszik h a vakcina értük, az ő egészsgűk megőrzése érdekében készült.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   “szeretném különlegesnek érezni magam” Hát valahogy meg kellett indokolnia miért reklámozza a vakcinákat és elterelni a figyelmet arról, hogy hazudozik. Most már én se tudtam ki maradni ebből mivel több youtuber is a vakcinákat reklámozza és a nem oltakozókat szidja hasonló példákat felhozva mint itt és ebbe bele untam és kicsit fel is bosszantott. Egy lehetséges védekezésre emlékeztem tavalyról és egyről ebből az évből. Hát a tavalyi megoldást még akkor lehetett volna tesztelni élesben mivel a vakcinák előtt is jelen volt az a készítmény. Miközbe ezeknek néztem utána, csak találtam még ehhez hasonló megoldást amit egyenlőre még vizsgálnak. A tapsi készítmény is jónak ígérkezik főleg azért, mert nem csak ez ellen a vírus ellen nyújthat védelmet. Nyáron várható a 12-15 éveseknek előállított Pfizer vakcina. Vakcinák kapcsán tesztalanyoktól ez az elvárás "18 és 65 év közötti egészséges embereken tesztelnek mindent, mert ők a legellenállóbbak, kommunikációban, tudatosságban legmegbízhatóbbak. Ebből a szempontból ők azok, akik ideális tesztalanyok. Ha itt beválik, nincsen súlyos mellékhatása, megfelelő a védőkészsége, akkor terjesztik ki először az idősebbekre, és utána haladnak lefelé a legérzékenyebb, legveszélyeztetettebb és legféltettebb gyerekcsoportokra." Így persze, hogy alacsony mellékhatási tünetek keletkeznek.

 38. ENER GY

  ENER GY

  Hónapja

  Attis, alapvetően bírom a csatornád, én egyike vagyok azoknak akiket ti konteósnak bélyegeztek meg. Egy dologra válaszolj szerinted a világon nem mindent a pénz irányít? Szerinted az egész korona vírus járvány ennyire elképzelhetetlen hogy egy mesterséges kísérlet aminek elsősorban gazdasági érdekek voltak az alap koncepciói? Aminek a vakcinák legyártása a második felvonása annak amit amit már 2019ben elkezdtek? Bill Gates maga nyilatkozta, hogy a bolygón túlnépesedés van amit csökkenteni kell. Nem furcsa véletlen hogy rá 1 évvel később jött is a csökkenés? Én nem mondom 100%ra hogy nekünk van igazunk, sőt szeretném ha tévednék! De egy oylan világban amit a kapitalizmus és a korrupció irányít én nem tudok nem hinni abban, hogy ez a természet műve valamint az oltás az emberiség fennmaradását szolgálná. A lényeg ezekről regényt lehetne írni hogy kinek van igaza kinek nem és ha nem akkor miért nem ki látja rosszul ki elvakult ki nem, stb.. Ezt az egész jelenlegi helyzetet az idő ami fogja igazolni. Szóval én csak annyit mondok várjuk meg mik lesznek a vakcinák esetleges hosszútávú mellekhatásai mondjuk a következő 5-10 évben! :) Aztán örömmel néznem meg ennek a videónak a folytatását.

  • ENER GY

   ENER GY

   Hónapja

   @István de, lényegében körülirva megválaszoltam. Az összeomlásra e polgárháborukra véleményem szerint nem fog sor kerülni vagy ha mégis, akkor az nem mostanában lesz. Valamint a rövid válaszom arra hogy amennyiben ez így lesz abból is profitálni fog valaki nyilván nem Orbánék és a világ politikusai mivel ezek csak bábok. a gyógyszeripar összeomlása is még korai egyszerűen nem ébredtek még fel elegen hozzá. Az Antikrisztus szinte láthatatlan akiket mi látunk vagy tudjuk hogy benne vannak valójában még azok is csak bábok. Az összeomlás csak akkor kezdődik ha mindenki öntudatra ébredne vagy legalábbis a nagy többség ugye (nagy számok törvénye.) de még egyszer mondom erre nem fog sor kerülni mert a legtöbb ember szabály követő és nem hisz ezekben az "összeesküvés elméletekben".. Az átoltottsági 65-75%ot a Szlávik féle beismerő vallomás után pedig kizártnak tartanám. Mert a jelenlegi 4millio 300ezer beoltott egy ideje megrekedt.

  • István

   István

   Hónapja

   @ENER GY a helyzet az hogy nem válaszoltál a kérdésemre semmi konkrét

  • ENER GY

   ENER GY

   Hónapja

   @István ugyanazoknak akiknek köszönhetjük azt ami jelenleg a világban van. Ne a tvből tájékozódj ha lehet. Az igazság elfedése dollár milliárdokban van a korrupt demagóg Álszent szervezeteknek amibe a WHO is beletartozik nem véletlen hogy elfogadták azt az 50 milliós beruházást a vakcinák forgalmazására amiből aztán a 10x fogják majd visszakapni, vagy a Pfizer szerinted csak a puszta HATÉKONYSÁG miatt lett a leg sikeresebb gyártó az elmúlt fél évben?..... A világon túl népesedés van. Ezt akarják szabályozni azoknak akiknek ez érdekükben áll. Elon Musk is csak 100 milliárd dollárt kapott nemrég hogy még építse a jövő automatizált önvezérlő gépjárműit 2023 végéig. Orbánék Kínával akarnak megállapodni a keleti vakcinák forgalmazásával arról nem beszélve h az oktatási rendszert is el kezdték szabályosan megfurni a kínai alapítványi egyetemek támogatásával, amit nem nehéz végig gondolni hogy miről szól valójában. Segítek! A piac gazdaságot akarják növelni azzal hogy eladják az országot hogy itt is kínai gyarmatokatvhozzanak létre mert a mocsadék ferdeszemüek sokkal alacsonyabb órabérért is képesek lesznek dolgozni mint az európaiak vagy ez esetben a magyarok. Arról nem beszélve, hogy a vakcinák leggyakoribb mellekhatása lehet a nők esetében a meddőség, a férfiaknál pedig az impotencia kialakulása. Kicsit túl sok a véletlen egybeesés egy látszólag természetes járvány kellős közepén, úgyhogy továbbra is kitartok a véleményem mellett, ezeken pedig javaslom gondolkozz el, hogy a világnak nem érdeke téged életben tartani ha nincs belőle haszna! De egy utolsó ész érvnek, gondolom az is teljesen a véletlen műve hogy első körben az időseket kornyékezte meg ez a telejsen természetes vírus majd a mutánsokkal érdekes már tovább terjedt a többi korosztályra is. Vajon a puszta véletlenek sorozata az egész ugye? Szerintem is...

  • István

   István

   Hónapja

   estleg gondolj bele hazánkban tegyük fel beoltják majd a lakoság 60-75%át na mondjuk azt hogy megtörténik amit írsz és a mellékhatások elkezdik szedni az embereket mi történe a kormányal nem csak a miénkel minden más ország kormányával ha ez bekövetkezik nyilván meglincselnék őket megbuknának örökre visszavonulhatnának nos szerinted ők ezt akarják ? miért lenne ez jól nekik ? ráadásul akkora pánik törne ki az emberek közt összeomlana a gazdaság netán polgárháborúk stb a gyógyszer gyártókal is ugyan ez történne örökre bezárhanak óriási kártérítések stb kinek érné ez meg ?

 39. Horváth Károly

  Horváth Károly

  Hónapja

  Mészáros Lőrinc Orbán Viktor pénztárcája. Ja nem bocsi O egy jó vállalkozó. Ez összeesküvés e? Szerintem nagyon rossz irányból közelítetted meg a dolgot.

 40. 44 4

  44 4

  Hónapja

  Csalódtam benned!!!! Szégyeld magad! Buta, ostoba??? 👎😡 SAJÁT MAGAD JÁRATTAD LE nem kell, h bántsunk ezzel az értelmetlen zagyvassàggal most komolyan, kinek akarsz pedàlozni?! Mindent össze hoztál itt🤮 A vakcinát nem akarok ellen, mindent mihez közünk nincs!!! A sok hazug gyerekes agymosott áradatodról szól! A saját akaratunkról miért nem hallottam 1 szót sem?! Jogom van eldönteni mit teszek saját szervezetemmel!!!.Te most ezzel beàlltàl abba a sorba ami ezt tiltja, az egészségemhez sem neked sem másnak nincs köze! Dohányzól? Iszol? Drogos cagy? Mert ezek is veszélyesek az egészségedre!!! Ezekről miért nem hallottam ebben a FRÖCSÖGŐ VIDEÓIDBAN 1 szót sem? Jaa mert diplomás vagy és túl felsőbb rendűnek tartod magad hogy valósàgot megemlitsd. Mennyit kaptàl ezért? Mindent mit állítasz saját magadból indulva adod ki, mintha ön vallomás lenne azokról ahogy te élsz és gondolsz csak tagadód. Mindez mit itt FRÖCSÖGSZ te vagy🤣🤣🤣 Gratulálok, te vagy a Debiàns, te vagy a veszélyes es te vagy az idióta.... Merth szerinted mi vagyunk 🤣 PÉNZT KUNCSORGÓ VAGY, REMÉLEM ELEGET NYALSZ, H FOLYTASD EZT AZ UNDORÍTÓ GÚNYOS LEJÁRATÁST, a kenyelmes úri életed fenn tartásàhoz🤮🤮🤮

  • VITTYA

   VITTYA

   Hónapja

   Bill Gécc fizetett neki!!!! Láttam a bokorból, ahogy átadja neki a bojítékot!!!!!???

  • grey lemon

   grey lemon

   Hónapja

   A dohányról és a drogokról is készitett videót. És megmondanád hogy hol hazudik mert az hogy több oldalon át hajtogatod mindenféle alátámasztás nélkül eléggé szánalmas. És most nem csak a te egészségedről van szó hanem mindenkiéről. Akár tünetmentesen is átathatod bárkinek ahogy ők és igy nő a fertözöttek egy hét alatt újabb száz emberrel. Ha ezek után is csak a saját egészségeddel törődsz akkor egy buta és önző ember lehetsz.

 41. Alitta Robag

  Alitta Robag

  Hónapja

  Szia, szuper a videó és nézve egy kérdés ütött szöget a fejembe: az összeesküvés-elméletek mióta léteznek? Az 1918-as spanyolnátha idején is volt már valamilyen formában? Vagy az információs társadalom hozta magával? Köszönöm, ha foglalkozol a kérdéssel. Nagyon jók és hasznosak a videóid, csak így tovább! :)

  • lappkalap

   lappkalap

   Hónapja

   Régen is voltak oltásellenesek dögivel, nem beszélve az egykori boszorkányperekről. Ami ma zajlik csak egy újabb rakétafokozata az ilyen jelenségnek...

 42. MRZsiir

  MRZsiir

  Hónapja

  Ha a vakcina tartalmaz 5G-s nyomkovetot (ami technologiai oldalrol nezve lehetetlen) azert, hogy NSA nyomon tudjon kovetni, akkor az jo. eloszor is ha eltevedsz, akkor csak felhivod oket, hogy igazitsanak mar utba teged, hiszen folyamatosan tudjak, hogy merre jarsz. Masreszt pedig annyi lassu felfogasu ember el ma a vilagon es mint tudjuk az 5G a leggyorsabb adatatvitel. Igy remenykedem abban, hogy a lassabb emberek felfogokepessege is fel tud gyorsulni az oltas hatasara..

 43. Kriszta Krisztina

  Kriszta Krisztina

  Hónapja

  Nagyon hasznos kis videó, értékes gondolatokkal. Kellően toleráns, empatikus, ugyanakkor egyenes, józan és irányt mutató. Köszönöm!

 44. Dudu ASD

  Dudu ASD

  Hónapja

  310 Dislike a videón… A tíz páros, a három páratlan, Ha a háromból páros számot akarunk csinálni mint a tíz, el kell vennünk belőle egyet, marad kettő ami már páros. Ha az elvett egyet hozzáadjuk a tízhez, lesz belőle tizenegy, amiből ha elvesszük a kettőt marad kilenc. 911! 911 egy összeesküvés elméletekről szóló videó alatt… Ez nem lehet véletlen! :O Én szeretem az összeesküvés elméleteket, a többség elég vicces, de van néhány komolyan elgondolkodtató és olyan is akad amiben szeretnék hinni mert nagyon érdekes dolgokat bizonyítanának.

 45. Ágnes Juhász

  Ágnes Juhász

  Hónapja

  Ahhoz, hogy valaki ne értse azt az egyszerű összefüggést, hogy a viselkedésével árt másoknak, ahhoz igenis muszáj ostobának lenni. Ezek az emberek ostobák.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Mivel is ártanak? Te beoltatod magad akkor mit érdekel téged ha a másik nem teszi. Erről szövegelnek, hogy a vakcina megvéd a vírustól akkor mit érdekel téged az oltatlan és miért lenne másokra veszélyes? Jelezem újra a vakcina téged megvéd erről lehet hallani.

 46. Edmond Pihe (Pihedy)

  Edmond Pihe (Pihedy)

  Hónapja

  Ez tetszett nagyon! :) De őszintén nem szeretném látni a facebook feed-ed ajánlásait, mert tettél be azért jópár posztot a témával kapcsolatban. :D Fix az arcodba tolja az a gyíkember háttérhatalmat akik a laposföld másik oldalán lévő lyukban élnek, és a szövetkeztek a hold sötét oldalára menekülő náci katonákkal, hogy kifejesszék ezt a vírust, hogy beadhassák a csipszet tartalmazó vakciónát az emberek irányítására.

 47. Gyöngyi Potyka

  Gyöngyi Potyka

  Hónapja

  Az ilyen emberek el akarják hitetni magukkal, hogy nincs semmi baj, ezzel levéve a válkukról a felelősséget, ha esetleg meghal miattuk a mama egy "kitalált" vírus okán

 48. katymajani

  katymajani

  Hónapja

  Ja, és az új infó: a beoltott emberekre már valamiért nem akarnak biztosítást kötni a biztosítók... ez azért elgondolkodtató ;)

 49. Mátyás Lantos

  Mátyás Lantos

  Hónapja

  Rendes barátaid lehetnek... ha ilyeneket küldözgetnek. _Szerinted mivel akarnak szembesíteni?_

 50. Milán Vámos

  Milán Vámos

  Hónapja

  Miért kéne edukatívan álni a hülyékhez? Tényleg oda jutottunk a 21.századra hogy ha valaki nem vesz fel maszkot amikor világjárvány van akkor az érzéseivel kell foglalkoznunk? A valós helyzet az hogy ezeket az embereket nem lehet meggyőzni nem fognak veled leülni vitatkozni sem mert "hisznek" és a hit olyan dolog aminek nincs szüksége érvekre.

 51. Lellushka ASMR

  Lellushka ASMR

  Hónapja

  "nem kérjük a bezártcságot" - nincs több kérdésem.

 52. Nikcsi

  Nikcsi

  Hónapja

  Tényként van kezelve, hogy az hülye, aki nem oltat és tart az esetleges mellékhatásoktól és kell neki ami vigasztalja, hogy nincs vírus és nem betegedhet meg. Az oltás NEM 100%osan véd a vírus ellen, de mégis úgy kezelik magukat az oltottak nagy része, mintha ők halhatatlanok lennének. Szerintem mindegy melyik "oldalon áll" az ember mind a két oldal mond hülyeségeket, hogy a másikat meg tudja cáfolni. Mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből. 😅

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Hát zajlanak kutatások amelyek nem vakcinák és védelmet nyújthatnak a korona ellen és gyógynövényekkel is kísérleteznek egész jó eredményekkel.

 53. Ferenc Metzinger

  Ferenc Metzinger

  Hónapja

  Hali! Tökéletesen körül írtad a dolgot. Biztos rengeteget dolgoztál vele. Ezt így szavakba önteni nem semmi. Bár mivel ennyire komplex téma a Covid és az emberek értékrendje, szerintem az átlag ember meg sem érti és fel sem fogja. Sok példát hozol, kitérsz a mai "friss" hitekre, meggyőződésekre. Sok embert meg tudsz mozgatni ezzel a videóval. Nagyon megosztó is ezáltal. Sajnos úgy vélem, hogy aki vírus tagadó az menthetetlen. Viszont érthető is. Általános emberi reakció az ismeretlentől való félelem és a személyes rossz értékrenden változtatni is nagyon nehéz. 🤷‍♂️

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   "Sok példát hozol, kitérsz a mai "friss" hitekre" De arra oda figyelt, hogy a friss híreket vagy tavalyi híreket elhazudja. "Ezt így szavakba önteni nem semmi." Egy ilyen egyoldalú hülyeséget nem olyan nehéz. Csak hitelesen kell hazudozni. Ez nem jött össze mindenkinél, mert nem mindenki tájékozatlan itt.

 54. Jumbijo

  Jumbijo

  Hónapja

  Te, aki beoltatod magad, nyugodtan ücsöröghetsz majd egy kávézóban a kis oltási könyveddel. Én nem, mert nem kérek ebből a sz@rból! Ezért engem kitiltanak, mert ha én is beülnék ebbe a kávézóba melléd, megfertőzhetnélek. Én vagyok rád nézve a veszélyes elem. De akkor te minek is lettél beoltva? Nem kaptál védettséget? Nem leszel immunis? Nem lesz sokkal enyhébb a betegség lefolyása? Ezt valaki magyarázza már el nekem, mert ez számomra felfoghatatlan! Nem csak magamra jelentek veszélyt, ha nem vagyok oltva? Az oltottak is tovább fertőznek, s tovább fertőződhetnek. Akkor a szomszéd asztalnál ülő, szintén kis oltási könyvvel rendelkezőtől nem ugyanazt a vírust kapod meg, amit tőlem kapnál? Ezek egyszerű kérdések, és bizonyára ban rájuk józan, logikus magyarázat. Szóval kíváncsian várom.

  • Jumbijo

   Jumbijo

   Hónapja

   @grey lemon Én az élet minden területén hihetetlenűl önzetlen vagyok. Azonban, mindenki szabadon dönthet (egyenlőre), hogy oltakozik, vagy sem. Én nem bízok az oltásban, de teljességgel tiszteletben tartom azoknak a döntését, akik oltakoznak. Viszont egyre inkább azt látom, hogy az oltott emberek nem hajlandóak elfogadni az én döntésemet (csak az oltott oldalon van szabad választás jog?), e helyett csak egyre jobban pocskondírozzák a másik tábort. Már ne is haragudj, de az én világomban éppen ezért ti vagytok az önzők, nem én!

  • grey lemon

   grey lemon

   Hónapja

   Nem csak magamra jelentek veszélyt, ha nem vagyok oltva?.. Hányszor kell még elmondjuk hogy nem!!! Rajtad kivül még rengeteg oltatlant megfertőzhetsz ahogy ők is és igy tovább. Rengeteg ember megfertőzödik és jó páran meg is hal egyetlen ember önzősége miatt.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Az a lényege, hogy minél több embernek legyen kedve beoltatni magát. Így is lehet ösztönözni a lakosságot. Jó persze az se hátrány inkább előny, hogy a vírus lefolyását érezhetően gyengíti, de azt nem lehet tudni, hogy kinél lenne amúgy is enyhe lefolyású. A másik, hogy a vakcina megvéd a vírus általi szövődmények kialakulásától. Azt nem tudom ebben mennyi valójában az igazság.

 55. M A

  M A

  Hónapja

  Afekta Jancsi

 56. Krisztina Számel

  Krisztina Számel

  Hónapja

  Én úgy gondolom egyébként, hogy nem csak tagadó és elfogadó emberek vannak, mivel nem mindenki aki nem adatja be, tagadja a vakcina hasznosságát. Így néha hiányolom a "tisztelet a kivételnek" részt bizonyos megjegyzések esetén. :/

 57. Anette0118

  Anette0118

  Hónapja

  300 konteos nem ért egyet 😂

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Aminek a többsége ténylegesen tájékozódik :D. Ja és ne feledjük ha már az összeesküvéseket is szóba hozta akiket ezek szerint nem ismer név szerint vagy szándékosan elhazudta Drábik és Bogár. Persze nem csak e két név van összesen, ennél sokkal hosszabb a lista.

 58. Eveli László

  Eveli László

  Hónapja

  Én egy ilyen konteóhívőt ismerek, próbáltam észérvekkel meggyőzni. Észérvekkel elmagyaráztam, hogy miért lenne fontos beoltatni magát és rávilágítottam arra, hogy milyen logikai hibák vannak az érveléseiben. Erre megkaptam, hogy kártyás vírushordozó vagyok. :)

  • Eveli László

   Eveli László

   Hónapja

   @HUNCSA1 Szerintem elég tájékozott vagyok ahhoz, hogy eldöntsem kérjem-e az oltást. Az, hogy nem hiszek el mindenféle összeesküvés elméletet nem jelenti azt, hogy ne ismerném őket. :)

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   @Eveli László "agyhalott zombik" Én Inkább azt mondanám, hogy tájékozatlan vagy.

  • Eveli László

   Eveli László

   Hónapja

   @HUNCSA1 Nyilván van a testemen vagy a testemben valamilyen vírus, hiszen számos vírussal élünk együtt. De jómagam a korona vírussal szemben teljeskörű védelmet élvezek jelenleg. Tehát ha véletlenül a szervezetembe kerülne nem, hogy nem betegítene meg, de még csak szaporodni sem lenne képes. 😀 Amúgy az említett úriember mondott ennél jóval elrugaszkodottabbakat is. Hogy mi agyhalott zombik vagyunk akik szabadon terjesztjük a kórt és az egészséges oltatlan embereknek tőlünk kell félniük. 😀

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   "Erre megkaptam, hogy kártyás vírushordozó vagyok" Mivel az is vagy. Tehát most magadon nevettél :D.

 59. Béla Kovács

  Béla Kovács

  Hónapja

  Azért a 2015ös események után nem bevándorlásellenesnek lenni az a butaság... Hol voltál amikor bevándorlók ezrei taposták le a déli határ közelében a termést, szemeteltek, loptak?... Videók vannak róla a mai napig... Hogy érezte magát az a 70 éves öregasszony aki a saját házából nem mert kijönni, mert az ablakából éjjel nappal azt látta, hogy kétes külsejű emberek mászkálnak a kertjében? A kölni események után, vagy a fejlevágások után ki az a barom aki még hisz abban, hogy ez a fajta bevándorlás hasznos és jó? Nem tudom haver Te hol élsz, de hogy a kormányellenesség Téged is elvakít az százas. Szerintem nem baj ha valaki kormányellenes, legyen, szíve joga, de ne essünk már túl a lónak a túlsó oldalára. Annak ami 2015 után történt migri ügyben annak jelenleg is beláthatatlan következményei lesznek. Komolyan csodálkozni tudok, amikor értelmes emberek, mint amilyen Te is vagy ilyen baromságokat bír beszélni egy amúgy jó videóban... Dánia most akarja megkezdeni a migránsok hazatoloncolását? Miért? Mert olyan jó a bevándorlás? Nem, azért mert ezek ingyenélők, dolgozni nem akaró analfabéták stb... Komolyan Te ebben a témában honnan szeded az infóidat? Amúgy a 10 ok amiért jó Magyarországon élni című videódat azóta sem találom, talán mert nincs? Szóval ha Te azért vagy itt, hogy tudást és észt ossz a magyaroknak, akkor légy szíves azt ossz, mert a semlegességed eléggé megingott és ezáltal a hitelességed is egy jó ideje... Amit mérhetetlenül sajnálok...

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Németek is már vagy 2 éve kijjebb akarják rugdalni a migriket és nem csak ez a két ország. Ha épp szerencséje van az embernek akkor talál kis csatornás TV adásokat ahol hát elég undorító dolgokat lehet hallani arról, hogy miket megmernek tenni a migrik. Pár évvel ezelőtt a lengyelek is kimentek tüntetni, mert nem kérnek a migrikból :), de nyilván mi vagyunk az idegengyűlölők. Nem mintha mi nem szívtukvolna meg a nagy befogadásunkkal. Trianona történelmi példánk.

 60. katymajani

  katymajani

  Hónapja

  Kedves Atis! Legközelebb készülj fel inkább rendesen. Ne ezeket az idióta koronatagadókat és űrlénytyutyutyuzókat hozd fel példának, hanem tájékozódj normálisan, és nézd meg Alan Watt: az emberi psziché manipulálását, kgb és cia ügynökök vallomásait a társadalomirányító kormányzati módszerekről, és ténylegesen olyan kísérleteket és eseményeket, amikor kiderült, hogy a politika és a média lebukott. Elég markáns példa, mikor 1-2 éve kért nyilvánosan bocsánatot a német kormány, amiért kísérleti jelleggel még a 70-es években pedofilokhoz helyeztek el árva gyerekeket. Még könyv is készült belőle. De legalább mindennek a kísérletnek a költségét az adófizetők finanszírozták... Rengeteg sötét emberkísérlet volt még a világon, ezekről vannak nagyon jól összeszedett videók is, amik, félreértés ne essék, mind a mai napig tartanak. De amúgy az a röhej, hogy minden a legtöbb film, rajzfilm és anime is feldolgozza ezt a fajta sötét oldalát a hatalomnak, amik korábban, vagy később igazolást is nyernek, hogy nem csak a képzelet szüleménye az ilyen csavaros "összeesküvés"... csak most nem Fegyvernepper, hanem gyógyszernepper van. Úgyhogy remélem, hogy legközelebb jobban felkészülsz, és ezt a lehető legjobb szándékkal mondom, mert amúgy bírom a videóidat :)

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Ha már említed a kísérletet pár napos hír, hogy az angoloknál részt lehetett venni egy koncerten zárt helyen és nyíltan megmondták a szakik, hogy ez most egy kísérlet, hogy mennyire terjedhet a beoltottak között a vírus.

  • katymajani

   katymajani

   Hónapja

   ja, meg meg kell nézni még a madár- és sertésinfluenza példáját. Akkor is ugyanezt akarták csinálni, még oltás is volt, de akkor még ilyen szinten nem tudták véghez vinni a tervüket. A WHO-val az élen...

  • katymajani

   katymajani

   Hónapja

   Ha már kísérlet. Dr. Pócs Alfréd elmondása alapján ezek az oltások egészen 2023.01.31-ig "kísérleti stádiumban" vannak. És ezt belső körből tudom, hogy annyira nem ismerték ezeknek az oltásoknak a mellékhatásait, hogy ha bemondtad, hogy volt, vagy van valami egyéb bajod, akkor már nem oltottak, mert nem is ismerték, hogy vajon milyen reakciót vált ki az oltás. Most már azért bátrabbak, de nem azért, mert már az elején minden tudományos bizonyítással igazolhatták, hogy RÖVID távon, mit vált ki az emberből. Pl. Amerikában tömegesen fordulnak orvoshoz nők, hogy baj van a veséjükkel, meg több, mint 2 hetet csúszik a menstruációjuk a Pfizer oltás óta. Még mondhatnék száz ilyen történetet, de az is csak összeesküvés, mert a deMagóg1 tévén nem hangzott el. hueye.info/home/vide/nn6PjNF8paWj39I.html

 61. katymajani

  katymajani

  Hónapja

  Mi van a több tízezer orvos világszerte, akik elutasítják ezt a túllihegést? Mi van Flavia Grosannal, akiről több orvost is megkérdeztem, és azt mondták, hogy teljesen megfelel a valóságnak, amit mond? Mi van a kórházi dolgozókkal, akik nem azért nem akarják, hogy bemenjen a beteg, mert a koronát elkapja, hanem mindenféle egyéb kórházi fertőzést kapnak el, és abba halnak bele. Nem a koronába. Hogy tudnak a kórházi dolgozók majd elszámolni azzal, hogy a nem steril munkavégzés miatt (és igen, elég gyakori mind a mai napig, hogy nem mosnak kezet két beteg között, meg persze a ugyanabban a ruhában szálltja egész nap a kis "potyautasokat", és viszi egyik betegről a másikra. Semmelweis sírna...). Gyógyítani akarnak, de ehelyett ők ölnek. Ez nem is leginkább az ő hibájuk, hanem a helyzeté, hogy 200 betegre jut 3 nővér. A statisztikák is azért mutatnak több halálozást, mert rengeteg ember olyan beavatkozása maradt el, ami életet ment, számos szűrést nem tudnak elvégezni, ami kimutatná még időben a bajt, és nincs sok embernek pénze kifizetni a magánorvosokat. Ha már azt terjesztitek, és meg vagytok róla győződve, hogy a politika, a média, és az üzlet világa (a gyógyszeripar is profitorientált) mind habos-babos, sosem hazudna az embereknek és az emberek jólétén kívül semmilyen egyéni érdek nem hajtja őket, legalább ezekbe az alapvető egészségügyi dolgokban tegyünk fel kérdéseket és nézzünk utána. Ezt még szerintem a legnagyobb összeesküvésezők is elfogadhatják :)

 62. katymajani

  katymajani

  Hónapja

  Én csak azt tudom mondani, hogy aki lusta gondolkodni, és nem tudja felelősségteljesen felmérni a kockázat-hasznot, az menjen nyugodtan oltani. Legalább meglesz a kvóta :D

 63. katymajani

  katymajani

  Hónapja

  Ha tudni szeretnél mindent az összeesküvésekről, hogy egyáltalán mikor és kik találták ki az "összeesküvés" kifejezést, akkor kérlek nézd végig ezt az interjút. Ha objektívan gondolkodónak tartod magad, meghallgatod figyelmesen a másik felet is, különben nem lehetsz hiteles. (Y) hueye.info/home/vide/rGmcgtxtqKSFusY.html

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   @katymajani "persze, csak az az érdekes, hogy rengeteg olyan intellektuális embert ismerek: orvosok, ügyvédek, navosok, jegyzők, informatikusok, tanárok, hivatali dolgozók, vállalkozók, mégy egy fegyverkereskedőt is, stb." Ejha jó hosszú lista. Ennyit és ennyi félét én nem ismerek. "Szóval ez csak egy nagy vakítás, hogy csak a sikertelenek és az aljanép "hisz" ebben az "ágy alatti szörnyben"." Tudom épp erre céloztam a két közgazdásszal. Akik ezek szerint ismertek, de nem közismertek.

  • katymajani

   katymajani

   Hónapja

   @HUNCSA1 áhhh, ők csak bivalybasznádi közmunkások, akik a társadalmi sikertelenségüket és intelleltuális analfabétaságukat hőzöngő összeesküvéselméletekkel próbálják ellensúlyozni, ahol mindenki más hibás, ezzel védve az egójukat, és hogy ezáltal többnek érezzék magukat... persze, csak az az érdekes, hogy rengeteg olyan intellektuális embert ismerek: orvosok, ügyvédek, navosok, jegyzők, informatikusok, tanárok, hivatali dolgozók, vállalkozók, mégy egy fegyverkereskedőt is, stb. akik saját tapasztalataikkal is alátámasztják ezeket az "összeesküvéselméleteket". Szóval ez csak egy nagy vakítás, hogy csak a sikertelenek és az aljanép "hisz" ebben az "ágy alatti szörnyben". De valójában ott van az ágy alatt, csak nem szörny, hanem rosazabb: ember.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Ha az összeesküvés hívők hülyék akkor Drábik és Bogár mi? :) Hogy csak két nevet mondjak.

 64. katymajani

  katymajani

  Hónapja

  Csak egy national geographic-on leadott kísérlet arról, hogy hogy is működik a csorda/nyájszellem. Nem is "gyíkemberhívők" készítették... hueye.info/home/vide/mKqgnq6ayaxp05c.html

 65. Vakond Simple

  Vakond Simple

  Hónapja

  Én azokat nem bírom akik ilyeneket mondanak,hogy: -azért a jelleme is megmutatkozik az embernek, hogy oltat-e vagy nem -aki oltat az egyet is ért a Bill Gates-el -aki oltat az a sátán bélyegét kapja -aki oltat az megalkuvó -aki oltat az utazásért, teraszra kiülésért eladja a lelkét -aki oltat az majd belehal hehe,meg is érdemlik

 66. Koponya kristály

  Koponya kristály

  Hónapja

  Én csak azért nem mondom hogy a föld lapos mert bizonyítható fizikai érveket tudok felhozni. De csak ezért. Mert más ha észérvet hozok fel és más ha inkább elkezdenék röhögni mint egy fogyatékos de észérvet nem tudnák az ellen felhozni hogy miért nem lapos. Na azaz ember manipulálható, el lehet vele hitetni hogy a föld lapos csak megfelelő kamuérvet kell felhozni amivel hihetővé válik számára. És inkább ebbe tartozik a többség gyermekkor óta. De aki észérvet hozott fel hogy miért nem lapos, vele ugyanezt nem lehet megcsinálni mert a tudás a hatalmában van. És a lapos földet nem tenném kompatibilissé a gyíkemberekkel. Pont azért mert az emberi elme ennyire befolyásolható semmit nem zárok ki. Bizonyítékom nincsen hogy nem léteznek gyíkemberek ezért nem mondok ilyet hogy nem léteznek. Ha valami nem létezik úgy tudom bizonyítani hogy a dolog kitalálóját bizonyítom. Meg azt is hogy hol tartózkodott mikor kitalálta meg mi volt az a dolog ami miatt kitalálta vagy mi volt az ami miatt azt hitte hogy amit kitalált az valódi vagy mi inspirálta a kitalációját.

 67. Zoltan Janos Tar

  Zoltan Janos Tar

  Hónapja

  Akkor szerinted az összes vallás összeesküvés- elmélet? El kell, h keserítselek, ezekben több milliárd ember hisz a bolygón. És csak 1 kisebb része tartja magát felsöbbrendünek... 😉 Ez a szöveg 1 intellektuális Operatív Törzs- elöadásnak tünt. 🙈🙉🙊

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Szerintem Drábik és Bogár nem tartja magát felsőbbrendűnek például.

 68. Roland

  Roland

  Hónapja

  Alapszabály: Ahol sok ellentmondás van, ott valótlanság, átverés zajlik vagy várható. Nos itt ebben a Covid témán belül bizony rengeteg az ellentmondás információk terén.

 69. Zoltán Szilaski

  Zoltán Szilaski

  Hónapja

  Sziasztok itt egy csatorna ami a globalisták szándékaival törekvéseivel foglalkozik. Mert szerintem nem előnyös információk hiányában szőnyeg alá söpörni tényeket hogy az csak is konspirációs teória lehet..... :) hueye.info/home/vide/gKSgf9qhzYegs5c.html

 70. Kővári Ferenc

  Kővári Ferenc

  Hónapja

  Nem bírom ki, hogy ne kérdezzek még 1-et. Akinek van igazolványa, arra már nem vonatkoznak a korlátozások? Ha jól tudom semmi ilyenről nincs szó, vagyis adtatok a szarnak egy pofont. Gőzötök sincs semmiről, de beadattatok valamit amiről szintén nem tudtok semmit és ezzel van egy kártyátok, amivel a szórakoztató-, vagy vendéglátóipari egységek egyes részeit látogathatjátok. Tudjátok mi ez? Nem mondom meg. Aki nem érti, az adasson be magának dupla adagot, mert valakinek muszáj fenntartani azokat a helyeket, amiket többnyire csak pénz és időmilliomosok vesznek igénybe. Basszus mégis elmondtam. Na mind1. Ha akartok gondolkozzatok rajta, ha nem akkor nem. Mindenki maga dönthet róla mennyire hülyén akar meghalni.

 71. Gábor Paupa

  Gábor Paupa

  Hónapja

  Van olyan típus aki a vírustól és az oltástól is fél.

 72. Johnny Silverhand

  Johnny Silverhand

  Hónapja

  Imadom, hogy ezt a videot is egybol betalalta a tizmillio infektologus fotelszakerto, akik mindig azert rinyalnak, hogy legyenek ok is meghallgatva. Ugyanazokat az unalmas demagog 🌳szsagokat hallgatjuk toletek kedves idiotak mar a jarvany kezdete ota. Itt lenne az ideje vegre, hogy ti is meghallgassatok masokat.

 73. Lilla Felföldi

  Lilla Felföldi

  Hónapja

  Jólvan Atikám, ha te mondod... egye fene, beoltom magam. Szeretlek, luw, stb. LIKEOLJÁTOK MÁR HOGY ELOLVASSA, HOGY SZERETEM!! XD De ha meghalok rákban a szuri miatt, akkor visszajövök hozzád kísérteni! :'D

 74. adrienn kutasi

  adrienn kutasi

  Hónapja

  Én aki azt hiszi, hogy valaki megtalálta a death note ot 👁️👄👁️

 75. Viktor Hegyi

  Viktor Hegyi

  Hónapja

  Már bocs, de ott a háttéren baloldalt a T-Rex-nek vagy nagyon nagyra lett festve a karja, vagy ő nem T-Rex. :|

 76. Kővári Ferenc

  Kővári Ferenc

  Hónapja

  Majd el felejtettem. Bocsi Attis. hueye.info/home/vide/fWWaZqqls66mzbg.html

 77. József Szőke

  József Szőke

  Hónapja

  Az összeesküvés elmélet szerintem minden témában legalább 80%-ban igaz. Nem csak ebben a témában. Rövid időn belül mindegyik megállja a helyét vagy már történelem lesz belőle csak elhazudták. 🤷‍♂️ Én nem tehetek róla, ezek csak megfigyelések.

  • Péter Kovács

   Péter Kovács

   5 napja

   Milyen összeesküvés lett igaz? Bármennyire...ne vicceljunk már😄

 78. RAHEL IZ

  RAHEL IZ

  Hónapja

  2021. 05. 04. Miért hisz rengeteg ember Összeesküvés elméletekben? >>> Hát, talán azért, mert, amióta a human nem jár 4 kézláb, azóta létezik. (még a fejlettebb állatvilágban is) De, valóban, nem csak az elmélete, hanem maga az összeesküvés is! Pl. kezdjük kronológiai sorrendben, mely által láthatóvá válik, h olyan, mintha megállt volna az idő. Ami némi változatosságot hoz, az a technika vívmányai: Vallások - pénz/ vallások-pénz-hatalom/vallásháborúk pénz /háborúk -pénz (ez csekély esetekben) vallás-kontra vallás-pénz háború/ orvoslás (vagy annak látszata) vallás-orvoslás-pénz-háború. És, milyen a vallás? Mint a COVID = megfoghatatlan-láthatatlan-úgy magyarázod, ahogy akarok. (de, csak bizonyos embereknek megengedett, mert, a többit pofán csapják érte) és az a kis papírdarabka sok számmal, amit az emberi elme teremtett!, h jól megszívassa azokat, akiknek nincsen, és tesz is róla, h ne legyen, hiszen, akkor, kit fognak szívatni?! Ez, maga az ősi gyökerekkel rendelkező összeesküvés.

 79. Kristof Sz.

  Kristof Sz.

  Hónapja

  Az "összeeskűves elméletek" címke mindenre ráragasztható ami megkerdőjelezi az mainstream média elbeszélését az aktuális történésekeről. Így fordulhat elő, h orvosok, szakemberek kerülnek egy kalap alá a laposföld hívőkkel. Vitara nincs lehetőség, mert mindenek felett áll a globális vélemény diktatúra. Mindenkit nevetségessé próbálnak tenni aki alternatív álláspontot képvisel. Hiába a tudományos eredmények, hiába a gyakorlati tapasztalat. Mindent visz az "összeesküvés elmélet", "laposföld" kifejezések. Nem kellenek érvek, nem kell vitatkozni sem, elég a varázsiget használni és a probléma az asztal alá söpörve. Ne vegyük válogatás nélkül egy kalap alá az idiótákat azokkal akik tudományos, gyakorlati tapasztalatokra alapozva állítanak valamit. Ne a médiának higyj, hanem a saját szemednek!

 80. Márk Andorka

  Márk Andorka

  Hónapja

  Én már egyszerűen nem tudom mit higgyek. Az egyik ezt mondja, a másik azt. Fogalmam sincs melyik igaz, mert mindenben találok valami igazságot. De mindenkinek mégsem hihetek! És eldönteni sem tudom még kőkeményen a véleményemet. Úgyhogy mindenesetre betartom az előírt szabályokat, aztán bízok a sorsban. Ha beteg kell hogy legyek, úgyis az leszek, ha meg nem, akkor úgyse leszek, bármit tehetek. Tudom, elég primitív gondolkodásmód, de felvállalom. :) Remélem ezzel senkinek sem ártok. Nem szeretnék hülyeséget csinálni, de azért azt se nem hagyom, hogy megvezessenek.

 81. Márton Szabó

  Márton Szabó

  Hónapja

  Az a baj, hogy sok elmélet mára már ténnyé változott

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   @Márton Szabó A vírusokat is félreértették. Az emberek nem a vírusoktól lesznek betegek. Ellenkezőleg. Azért vannak jelen a vírusok, mert az ember megbetegedett. hueye.info/home/vide/j4GNZpqi1opszaQ.html Az orvosok azon dolgoznak, hogyan kapcsolhatnák ki a szirénát. Közben az emberek többsége abszolút nem tudatos saját gondolataira, és érzéseire.

  • Márton Szabó

   Márton Szabó

   Hónapja

   @Mátyás Lantos Sok esetben így van ez, csak pár év vagy évtized kell, hogy sok tényként kezelt feltetelezés megcáfolodjon

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   És amit régen ténynek hittek, mára már megbukott

 82. C TOROK

  C TOROK

  Hónapja

  A valasz a kerdesre nagyon egyszeru. Pontosan ugyanazert, amiert ennek a videonak kozel 40.000 es nezettsege van. Mert manapsag az emberek sokkal inkabb hisznek youtube influencereknek mint a tudomanyos tenyeknek. Olyan emberek velemenyet tekintik mervadonak, akik szinte semmivel sem felkeszultebbek a temakorben mint a nezoik. Par internetes kereses es cikk elolvasa nem helyettesiti az egyetemen es a szakteruleten eltoltott eveket/evtizedeket.

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   @C TOROK Azt tanulok amit akarok, de azt kell mondani, amit hallani akarnak. Követelmények persze vannak. Amit természetesen mindenki önszántából teljesít. Minden gépésznek pl tudnia kell a vas szén állapotábrát álmából felkeltve kívülről, holott az előadó állítása szerint sem fogja szinte soha senki sehol semmire használni. És amikor az ember végez, kell rájöjjön arra hogy az a sok minden amit elsajátított köszönő viszonyban sincs valós életbeli problémákkal, akár a konkrét munkafeladattal. És a területen dolgozó tapasztalt szakemberek rendre felvilágosítanak, hogy amit tanultam nyugodtan felejtsem el mind. Lehetőleg minél hamarabb. Mert ez munkahely, nem az egyetem. Nem csoda hát, hogy ennyi diplomás munkanélküli van. Hiába tanulom meg az ember alkotta szabályokat, a valóságban más szabályok érvényesek. A tanárok is arra biztatnak, hogy nem baj ha nem értem, csak vissza tudjam mondani. Igen, az egyetemen is. De szó szerint ám. Mert sajnos sokszor ők sem értik. Eleve nem követelmény, hogy értsem amit tudok. Sőt talán még előny is, mert nem kérdezek vissza. És bármit lenyomhatnak rajtam. Amit feltétel nélkül elfogadok. Vagy nem. A tudomány sem megkérdőjelezhetetlen. Az általános iskolai oktatással is baj van, az egyetemi miért lenne rendben?

  • C TOROK

   C TOROK

   Hónapja

   @Mátyás Lantos Az egyetemen nem tanitanak semmit. Az altalanos iskola es gimnazium az ahol tanitanak. Egyetemre az ember onszantabol megy es sajat maganak kell megtanulnia dolgokat, nem diktaljak le az oran a profok a tananyagot csak iranymutatast adnak. A temakoroket es hogy mit akar megtanulni az illeto maga valasztja igy semmit nem kell elfelejtenie. Nem fognak egy gepeszmernoknek politikai gazdasagtant a fejebe tomni es egy orvosnak sem a vas szen allapotabrat. Ezert nem kell elfelejtsen semmit, mert azt tanulja amit o maga valasztott.

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   Ha már itt tartunk, essen szó arról is, hogy mit tanítanak meg az egyetemen. Éés abból a sok mindenből az egyén - aki mindenkire is hallgat - mit tanul meg ténylegesen. És cserébe mit kell elfelejtenie. _Figyelni és hallgatni _*_önmagára._*

 83. Wex

  Wex

  Hónapja

  Kár hogy el lett kúrva ez a csatorna ilyen propaganda fossal, de ez van. További sok sikert. 👋🏻

  • Wex

   Wex

   28 napja

   @Mr. Gólya ne haragudj, de véleményt nyilvánítani szabad. Én viszont minden jót kívánok neked, hisz fogalmam sincs ki vagy 🙂 tele van evidenciával a világ, hogy egy hype az egész. Úgy gondolom ezt már csak azok kérik hogy magyarázzák el nekik, akiknek bármilyen érvet hoz fel az ember, fölösleges lesz. Ezért nem megyek bele. Csak szimplán ennyi a véleményem - hogy kár hogy ilyen lett a csati. Te pedig ha ítélkezni vágysz egy ilyen szimpla véleménynyilvánításban ahol a neved se lett említve, hajrá 🙂✌🏼

  • grey lemon

   grey lemon

   Hónapja

   Legalább irnál érvelést mert igy csak magadat járatod le.

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   @Mr. Gólya Ja, me' nyüzüge.

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   Ha szerinted a tények=propaganda, akkor tőled el kell venni a szavazati jogot, mert életképtelen vagy.

 84. Viktor Nagy

  Viktor Nagy

  Hónapja

  Jòl megmondtad ,hogy akinek màs a véleménye ezekről a dolgokròr azok csak egyszerű hülye munkàsosztàly😆

 85. Gabriel Mihaly

  Gabriel Mihaly

  Hónapja

  " a koronavírus ilyen, minden nap találkozunk vele és a mindennapi életünkre kihat" na ez a hazugság. Nem találkozom vele egyáltalán, semmi bajom, egy év sem volt elég arra hogy beteg legyek, még influenzám is csak rövid ideig volt néhány nap alatt túl voltam rajta. Csak a járványügyi intézkedéseket érzem.

 86. Gabriel Mihaly

  Gabriel Mihaly

  Hónapja

  Itt van-e, ez egy tudós olyan dolgokat mond, tudományossággal alátámasztva ami okot ad arra hogy gyanakodjunk az oltásokban. Akkor ez összeesküvés elmélet? hueye.info/home/vide/p3OhnMaq2Wl7rZM.html

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   @Mr. Gólya Rendben, akkor a harmadikat választom.

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   >>tudós >>oltásellenes Válassz ki egyet. A kettő együtt nem megy.

 87. Gabriel Mihaly

  Gabriel Mihaly

  Hónapja

  Te cimbi, szerintd aki hisz az összeesküvés elméletekben az információ nélkül teszi azt? Valamit hallott vagy olvasott róla, nem?

 88. Réka Boros

  Réka Boros

  Hónapja

  nem kell mindenkit aki más véleményen van mint te, vagy mint a többség, egyből ostobának vagy tájékozatlannak titulálni és elítélni, na mindegy 😉🙂

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   Aki jól tájékozott mások véleményét illetően, az az igazságtól messze van.

 89. Takacs Nora

  Takacs Nora

  Hónapja

  Nem ertem, hogy mitol van neked ekkora arcod. Nalad sokkal okosabb, tanultabb emberek kozott is vannak szkeptikusak es (szamodra) "szelsosegesebben" gondolkodok, (szamomra alaposabbak, szelesebb latokorrel rendelkezok). Sokuk az akualis tudomanyteruletre szenteltek eletuk nagy reszet es lehet, hogy csak egy-ket teruleten, de azokban mely tudassal rendelkeznek. Meg ez a folyamatos altalanositas, azt is hadarva talalva... gyomorforgato egy figura vagy. :D Mar ne is haragudj, de egy bufeszakon vegzett, ide-oda kapkodo gyereknek nem ilyen feluleteken kellene tovabb rontania a, mar igy is rossz uton halado fiatalok edukalasat. Kivalo marketinges vagy MLM-es valhatna beloled, a(z igazi) tudas atadasat pedig hagyd mar ra azokra, akik valoban szakertoi egy-egy temanak!

  • Mátyás Lantos

   Mátyás Lantos

   Hónapja

   @Mr. Gólya Én azt nem értem, hogy neked mitől van ⌞ekkora⌝ arcod.

  • Takacs Nora

   Takacs Nora

   Hónapja

   @Mr. Gólya Ok, jol megmondtad, okos vagy, ebben ez a csatorna is sokat segithetett, csak igy tovabb!

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   @Takacs Nora Akkor diplomásan vagy ostoba, a lényegen nem változtat

  • Takacs Nora

   Takacs Nora

   Hónapja

   @Mr. Gólya Kommunikaciobol (bufeszakon) szereztem az elso diplomamat, tudom mirol beszelek. Masreszrol pedig semmi bajom a takarito nokkel, amig csak takaritasrol oktatnak masokat es nem probalnak meg ezer dolog szakartojenek kepeben tetszelegni, mert csak ilyen ures hulyeseg lesz belole.

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   Nem ertem, hogy mitol van neked ekkora arcod. Nalad sokkal okosabb, tanultabb emberek kozott is vannak szkeptikusak es "szelsosegesebben" gondolkozok. Sokuk az aktualis tudomanyteruletre szenteltek eletuk nagy reszet es lehet, hogy csak egy-ket teruleten, de azokban mely tudassal rendelkeznek. Meg ez a folyamatos altalanositas, azt is hadarva talalva... gyomorforgato egy figura vagy. :D Mar ne is haragudj, de egy élet iskolájában vegzett, hulyesegeket bofogo nonek nem ilyen feluleteken kellene tovabb rontania a, mar igy is rossz uton halado fiatalok edukalasat. Kivalo takaritono vagy veces neni MLM-es valhatna beloled, a(z igazi) tudas atadasat pedig hagyd mar ra azokra, akik valoban szakertoi egy-egy temanak!

 90. Tamás Molnár

  Tamás Molnár

  Hónapja

  Ekkora baromságot. Atyaég..... 😂

 91. Tamás Molnár

  Tamás Molnár

  Hónapja

  Microchips 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 92. doxt111

  doxt111

  Hónapja

  Én is kanulom magam.

 93. wazzee Clan

  wazzee Clan

  Hónapja

  Szia , mna pèldául nekem van nagyon közeli ismerősöm aki pont covid osztályon dolgozik és Elmondta hogy igenis manipulálják az adatokat , a másik hogy nyugodjèk öregapám is elkapta , de nem abba halt bele , mègis úgy könyveltèk el . Ès mèg nagyon sok ilyen dolog van . Nem tagadom a vírust de azért nagyon fel van fújva a dolog

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   @wazzee Clan kurvára nem nézek tévét.

  • wazzee Clan

   wazzee Clan

   Hónapja

   @Mr. Gólya miért fizettek volna le ? Menj el egy kórházba ès nèzd meg magad mi ott a helyzet , nem minden igaz amit a mèdiaban mondanak

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   És téged ki fizetett le, hogy ilyen hülyeségeket írkálj?

 94. VReb

  VReb

  Hónapja

  Majd meglátjuk

 95. Jolie Taylor

  Jolie Taylor

  Hónapja

  m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221821864108378&id=1010619202

 96. Domonkos Halász

  Domonkos Halász

  Hónapja

  Mindenki hisz egy teóriában, de ugye vannak akik beszélgetnek vannak akik nem. Én szeretem ütköztetni a véleményemet, persze kulturális körülmények között😆😊

 97. YdnAndi

  YdnAndi

  Hónapja

  Az a sok minden, amit az elején felsoroltàl (szellemi mélyrepülés, sötétség, butaság stb - mind minősítés és àltanosítàs), ezután azt mondod nem az a cél, hogy megalàzzuk, kinevessük ezeket az embereket... Csak nekem durván ellentmondásos ez?

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   @YdnAndi Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, nekünk meg jogunk van kiröhögni a baromságot.

  • YdnAndi

   YdnAndi

   Hónapja

   @Mr. Gólya nem az a kérdés, hogy ezek tények - e, hanem, hogy ezekkel minősít-e, megalàz-e másokat, akik másképp gondolkodnak. Az igazság pedig erről 6, a másik oldalról meg 9.

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   Ha szerinted ezek nem tényszerű megállapítások, akkor van számodra egy rossz hírem.

 98. Persze Persze

  Persze Persze

  Hónapja

  Te még annyira fiatal vagy, hogy mindenféle mesékben hiszel, miközben hosszú élettapasztalattal és sok információval rendelkező embereket akarsz kioktatni. Olyan dolgokat cáfolsz amit az említett személyek évek óta hirdetnek. Te nagyon eccerű gyerek vagy.

  • Mr. Gólya

   Mr. Gólya

   Hónapja

   Te már annyira vén vagy, hogy mindenféle mesékben hiszel, miközben nálad tanultabb és sok információval rendelkező embereket akarsz kioktatni. Olyan dolgokat hirdetsz amit az említett személyek évek óta cáfolnak. Te nagyon eccerű nyugger vagy.

 99. Kalmar Martin

  Kalmar Martin

  Hónapja

  A pszihedelikus szereket politikai okokból tették olyan szerek mellé amik valóban ártalmasak az egészségnek, miközben most reneszánszát éli a pszihedelikus kutatás, ami úttörő fejlődést hoz a mentális betegségek gyógyításában, nem kezelésében, mint a többnyire inefektív antidepresszáns és egyéb gyógyszerek, amik csak tüneti kezelést nyújtanak. Csinálhatnál egy videót pl. a Psilocybinről, San Pedroról, Bufo Alvariusról, Ayahauscaról, Amanita Muscariaról. Tulajdonképpen a pszihedelikus növényekről, amik körülöttünk nőnek és mit sem tudunk róluk és mire képesek és a politikai hatalmak hogyan mosták egybe a nevüket a "kábítószerekkel", "drogokkal". Aki elolvas egy pár könyvet a témában, olyanoktól akik ezeket kutatják és tapasztalatuk is van, nem csak olvasgatnak, hanem meg is tapasztalják az ráébred egy új világra. Nem csak a "migráncsok" nem jönnek, sok egyéb hazugság is van amit a köznép tényként kezel és foggalma nincs róla, hogy agymosott. Pl. ha valakivel szembejön a pszihedelikus szer, egyből azt kérdezni: Az ilyen halicinogén kábítószer ? Jézusom, az nagyon beteg dolog. - Pedig az összes spirituális megtapasztalás ezeknek az entheogén szereknek a következménye, sőt álmunkaban is "hallucinogén kábítószert" termelünk, ettől álmodunk, úgy hívják : DMT, DimetyilTriptamin

 100. Tiana33

  Tiana33

  Hónapja

  Én nem vagyok se vírus, oltás maszk ellenes. Viszont amikor megkaptam az első AZ vakcinámat, ami egy fél napra kiütött, és miután jobban lettem elgondolkoztam a következőkön: Akkor mostantól majd évente/félévente mindig ez lesz, mindig rosszul leszek a vakcinától, vagy majd hozzászokik a szervezetem? Védeni fog ez a vírus mutációitól, akár az indiai dupla mutánstól? Tényleg hatásosak ezek a vakcinák? Ez a kulcs arra, hogy visszakapjuk a régi életünket? Vagy csak ürügyként használja a kormány, hogy itt is bevezethessék a pontozós rendszert, mint Kínában? Ha olyan embert fertőzök meg (mert ugye azt mondták így is el lehet kapni a vírust, csak nem kerülünk kórházba) aki nincs beoltva, akkor ő kerülhet-e a súlyos állapotba? Ha nem, akkor miért kell védettségi kártya, hogy bizonyos helyekre mehessünk? Ha igen, akkor meg mi értelme az oltásnak, hiszen akkor tünetmentesen fertőzünk buszokon, munkahelyen, vendéglátó helyek teraszain! Szóval én elhiszem, hogy létezik vírus, de mivel nem vagyok mikrobiológus, sem járványügyi szakember egyszerűen nem látom logikát az intézkedésekben, amiket kitalálnak/kitaláltak. :D Meg kételkedem a vakcinákban is

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   @lappkalap "Minden védőoltásnak lehetnek mellékhatásai" Ez sajnos igaz. "és ennek köszönhetően a mutációk terjedését megakadályozza" Itt kezdődik a gond, hogy nem akadályozza meg. "A doktornő úgy véli, a tömeges oltások segíthetik elő a különféle vírus mutációk megjelenését, ugyanakkor úgy véli, valóban van egy kis réteg, akiknek szükséges az oltás, mert valamilyen okból (kor, meglevő betegségek) saját immunitásuk nem tud harcolni semmilyen fertőzéssel. A doktornő szerint a sokat emlegetett vakcina-útlevél pedig egyszerűen egy aberráció, aminek semmilyen orvosi alapja nem lehet, mindaddig, míg a beoltott és a be nem oltott személy pont úgy terjeszthet egy vírust." "Faékegyszerű logika." Akkor dobd ki, mert elrohadt. Nálam egyes covid vidi téged cáfol mint egyetlen védekezés a vakcina. Leírásba benne van a szakmai múltja előbb nézd meg mielőtt itt elhamarkodva kijelentenéd, hogy egy hülye kutatására nem vagy kíváncsi. Szóval lett volna más lehetőség még a vakcinák előtt amit akár élesben is lehetett volna tesztelni.

  • lappkalap

   lappkalap

   Hónapja

   Minden védőoltásnak lehetnek mellékhatásai (nálam is voltak), ennél sokkal durvábbak is, és egyik se 100%-os. Lényeg, hogy a nagy többséget megvédje és ennek köszönhetően a mutációk terjedését megakadályozza, időt nyerünk vele. Faékegyszerű logika.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Hónapja

   Igen abban az esetben is fertőzhetsz. "csak nem kerülünk kórházba" Vakcina után erre sokkal kisebb az esély. "aki nincs beoltva, akkor ő kerülhet-e a súlyos állapotba?" Nem feltétlenül. "Ha nem, akkor miért kell védettségi kártya, hogy bizonyos helyekre mehessünk?" Valahogy növelni kell az oltakozási kedvet. "Ha igen, akkor meg mi értelme az oltásnak, hiszen akkor tünetmentesen fertőzünk buszokon, munkahelyen, vendéglátó helyek teraszain!" Hogy enyhébb lefolyást biztosítson már ha elkapod utána a vírust. "Meg kételkedem a vakcinákban is" Egy kis egészséges bizalmatlanság nem árt :).

Következő