Meztelen influencer elefánt háton - Gondolatébresztő hírek Tudományos szemmel!

Sziasztok! A mai videóban olyan érdekes és gondolatébresztő híreket hoztam el nektek, amikkel az elmúlt hetekben találkoztam és amikről érdemes lehet beszélni, gondolkodni, mögéjük nézni, ugyanis fontos témákat taglalnak.

Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videótanfolyam:
www.tanulommagamtanfolyam.hu/

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/35755...

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagam...

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Megjegyzés 

 1. Gabor Hermann

  Gabor Hermann

  Napja

  Szuper! Nagyon jó kezdeményezés! Örülök, hogy a korosztályodból csinálod ezt, a korosztályodnak. Meg persze mindenki másnak... :)

 2. Adam N

  Adam N

  6 napja

  A 2.-on eléggé meglepődtem... 3-szor is a víz alá tették szerencsétlen csecsemőt? Ez kész kínzás a kicsinek.

 3. Martina Katalin Szabó

  Martina Katalin Szabó

  Hónapja

  Attis, nagyon hasznos lenne a kozmetikai állatkísérletekről is beszélned egyszer. Jó lenne, ha minél többen cruelty free termékeket vennénk. Az emberek nem tudják (hisz nem tájékoztatják őket), hogy mit támogatnak, amikor nem cruelty free termékeket vesznek. Úgyanígy a hulladékcsökkentésről is nagyon kellene beszélni (pl. eldobható zacskók gyümölcsvásárláskor, fast fashion stb. stb.).

 4. Ramon Sebestyén

  Ramon Sebestyén

  2 hónapja

  régóta követlek és nézem a videóidat remélem az lmbtq által betiltatott könyvekért is fáj a szíved arról mindenki megfeletkezik

 5. Konrád Bakus

  Konrád Bakus

  2 hónapja

  Ne haragudj Atis... Jó magam egy ex-kommandós fia vagyok és bár már több mint egy évtizede nyugállományozott, még emlékszem azokra az idökre. Csak egy kis szelet... Kepzeld el azt a terhet ami minden nap a család nyakán lóg, hogy egyik nap valaki megbolondul kihívják rá a rendőröket es mondjuk leszúrja az apádat. Soha többé nem tér haza, anyád megözvegyül, neked pedig egy életre szóló seb vájódik a lelkedre. Vagy a másik. Tüntetés: a rendőr beáll a sorfalába, vagy parancs tagadás miatt akár börtönre is ítélhetik, de lényeg, hogy a családja minden esetben nagyot szív és összeomlik kedves kis hazánkban. De bárhol máshol ugyanez a helyzet... Amíg nincs a rendőrök mögött egy erős és fenntartható, független szociális háló, addig ezen utópisztikus gondolatok, utópisztikusak is maradnak. Hogy értékelje magát, ha az egyik pillanatban terroristákat kapcsol le, a másikban az utcát rója másod magával és büntetést oszt ki tilosban parkolásért? Veszélynek és szúró szemeknek van kitéve olyan dolgok miatt, amihez semmi köze, sünözik őket és nincs semmi tekintélyük, mert a média egymás ellen ugraszt mindenkit lassan. Nem okolni kell a rendőröket, köztük is vannak g..ik. De pont ez az... Ők is csak emberek... Sosem tudtam semmi szimpátiát érezni a bűnelkövetők irányába, főleg ha egy rendőr megsérült... valahogy nyomóhomb lett bennem ez azután hogy évekig aggódtunk, vajon apa ma este is hazaér-e, vagy csak egy kollégája kopog be az ajtón vizenyős szemmel. A rendőr is egy hivatás... amíg nem becsüljük és tiszteljük őket, nem építenek ki egy biztonságos hálót mögéjük. Addig ne is reménykedjük változásban Csak ennyit akartam hozzászólni a rendőrös témához. Az egyetlen jó dolog a kommunizmusban az volt, hogy a rendőrnek volt tekintélye, előnyökkel járt ha az voltál, lakást kaptál, segített az állam, hogy megvédhesd a közbiztonságot. Ma meg? Közel minimál bér, semmi támogatás, de folytonos elvárás, korrupció mindenhol... szerinted melyik rendőrnek van egy jottányi türelme is a hülyékhez? Egész nap szopóroller, hazaérve nem elég a betevő, mindenki lenézi őket, (pedig csak a kisebbségük g..i) De ha baj van akkor rimánkodsz akár egy kék kabátosért is, hogy mentse meg segged... Ez az a kettősség melyet szerintem nem érdemelnek meg. Ez most nem neked szólt, hanem csam példázat a megfeleltetési zavarra, amiben egyre többen szenvednek. Nekem bármi gondom volt a rendőrökkel, tisztelettudóan, és kedvesen viszonyultam hozzájuk... volt is meglepődés nem kevés :) Egyszer ez miatt úsztam meg egy büntetést es elengedett az úr egy figyelmeztetéssel. Jól tette, mert a pénzbírság csak felhergel de nem tanít meg. Így viszont mára tudom, hogy nem indulunk el kövér gázzal a kereszteződésben.... Megtanultam a leckét egy életre :)

 6. Konrád Bakus

  Konrád Bakus

  2 hónapja

  Nem akarok bunkó lenni de: A hasznosságot fírtatni a vallással kapcsolatban... hááát... A hit oké, de a vallás :D

 7. Máté Ágoston

  Máté Ágoston

  2 hónapja

  Az elsőt nem értem, hogy segíti elő azoknak az elefántoknak a kihalását az a kép és annak a megosztása? Valaki részletesebben levezetné? Esetleg azt is elmagyarázná, hogy miért ilyen egyértelmű, hogy ez a következménye, mint ahogy azt Attis ki is felyezte 4 percnél?

 8. Cristian Balogh

  Cristian Balogh

  2 hónapja

  Ezek tényleg elgondolkottattak. Nagyszerű azt látni, hogy a világ megérett a pusztulásra.

 9. Rebeka Horváth

  Rebeka Horváth

  2 hónapja

  Szuper ez a formátum! A témák sokszínűek, változatosak és érdekesek, remekül fenntartja a figyelmet. Plusz nagyon tetszik, hogy mindamellett hogy bemutatod ezeket a dolgokat, jócskán hozzáadsz te magad is, továbbviszed a gondolatot, elgondolkoztatod az embereket. Még még még sok ilyet 🥰

 10. Za _wryy

  Za _wryy

  2 hónapja

  Èn akarok még ilyen videókat de MééééG

 11. Dominik Muráti

  Dominik Muráti

  2 hónapja

  A Reality Shifting-ről lesz még videó?

 12. Adrián László

  Adrián László

  2 hónapja

  Nagyon jó lett! Kell az útmutatás. Aztán mindenki eldönti, hogy egyetért vele vagy sem.

 13. Society

  Society

  2 hónapja

  Szerintem jó volt ez a formátum, nekem bejött. Az is szuper, hogy említést tettél a Meseország mindenkié könyvről, és az ezzel kapcsolatos itthoni helyzetről! A többi téma is jó volt.

 14. Netflix I luv yo

  Netflix I luv yo

  3 hónapja

  Nekem nagyon tetszett ez a formátum is (izgalmad, gondolatébresztő), illetve egyetértek azzal amiket mondtál.

 15. Elegy エレジー

  Elegy エレジー

  3 hónapja

  örülnék még ilyen videóknak!

 16. zelma nadin lesi

  zelma nadin lesi

  3 hónapja

  Ez nagyon klassz volt 😁

 17. Adrienn Hajdu

  Adrienn Hajdu

  3 hónapja

  Az ortodox egyházról még annyit, hogy Romániában óriási a kiskorú terhességek száma, amikor pedig kötelezővé akarták tenni a szexuális nevelést az iskolákban, a facebook-nagymamákon kívül az ortodox egyház hallatta leginkább a hangját ez ellen. Természetesen sikerrel jártak. Amúgy nagyon jó a videó, úgy témában mint megvalósításban. Legyen még! :)

 18. Eszter Rajtó

  Eszter Rajtó

  3 hónapja

  Ha nem is minden héten, de havi 1 alkalommal jöhet ilyen videó Tetszett :)

 19. Jasmine

  Jasmine

  3 hónapja

  Nekem nagyon tetszett ez a videó! Szeretnék még több ilyet.😊

 20. Szabina Tóth

  Szabina Tóth

  3 hónapja

  Nagyon érdekes videó volt :D Jöhet még ilyen. És kérdés: mi lesz azzal a marsjáróval ott a Marson, ha tönkre megy és hogy küldi felénk az infókat?

 21. Vivien Bálint

  Vivien Bálint

  3 hónapja

  Szia Attis, nekem nagyon tetszett ez a jellegű videó IS! Csak így tovább!😊

 22. K Hrvt

  K Hrvt

  3 hónapja

  A menstruacios reszhez szegeznem a kommentemet .... szep es jo, hogy ennyi penzt koltenek olyan nok tamogatasara , akiknek nincsenek meg az anyagiak ahhoz hogy menstruacios eszkozoket vasaroljanak, de kerdem en, hogy az ilyen nemzeteknek , csaladoknak, noknek miert nem adnak menstruacios kelyhet peldaul? Egy kehely nagyjabol 4-6 havi tampon/betet ara es 10-20 evig hasznalhato (ha nem orokke). Nem beszelve arrol, hogy a kehely a legjobb dolog , amit minden nonek ismernie KELL. Teljesen eszrevehetetlen, arrol nem is beszelve, hogy ezzel mennyi szemetet megsporolnank... en 8 honapja hasznalok kelyhet , es nem tulzok, azzal, hogy megvaltozott az eletem. Szornyu, hogy meg mindig kaphato eldobhato tampon/betet...:(

 23. Tyukorro

  Tyukorro

  3 hónapja

  Jól van na, hát a Meseországot a Túrótorta darálta le, minden pszichológiai problémákkal küszködő embernek joga van könyveket darálni.

 24. Levi Jáger

  Levi Jáger

  3 hónapja

  5:30,mire is vannak a gyökér vallások, mint a keresztény például. Ez az, amiért nem kersztelhetnek meg senkit, ha ő nem akarja. A vallást eldönti magának, ha akarja, de a túlbuzgó szülők...

 25. Csaba Szarka

  Csaba Szarka

  3 hónapja

  van kiskunmajsán jedi hit? :O

 26. Péter Kovács

  Péter Kovács

  3 hónapja

  Nem rossz, de jobban tetszenek azok amikben egy témát alaposabban, több oldalról kibontasz.

 27. Nádor István

  Nádor István

  3 hónapja

  Nem volna ideje bevezetni , a kommunizmust , Attis ? Meg volna mindenre a gyógymód , amit te is csak szenzációhajhászként felhozol ! M K I P !

 28. AzIgaziMakk

  AzIgaziMakk

  3 hónapja

  Oh a vallási téma és a rendőrös csodálatosan összeköthető egyébként, bár nagyon igazad van vele kapcsolatban, ez sose fog megtörténni ezeknek a szervezeteknek pont az a célja, hogy ne gondolkodjanak, aki nem gondolkodik könnyű irányítani egy erőszakszerv terén ez hihetetlenül ideális az államszervezetnek, a teljesen vak vallási dolgok szintén kedvezőek, ha ezt átveszik az emberek, őket is lehet irányítani, sokkal könnyebb bizonyos törvényeket is hozni, hogy az ország xy vallású.

 29. Krisi 18 D

  Krisi 18 D

  3 hónapja

  Egyébként tetszett a videó. Szerintem is lehetne ilyen mondjuk hetente.

 30. Krisi 18 D

  Krisi 18 D

  3 hónapja

  A harmadik hírrel kapcsolatban azt szeretném még hozzá fűzni, hogy a napokban egy afroamerikai hölggyel is megcsinálták ezt, szintén az USA-ban. Őt bolti rablással vádolták és szintén paprikasprét kapott az arcába. Nem beszélve egy másik szinesbőrű férfiról, aki szintén rendőri túlkapás áldozata lett, de ő nem élte túl azt, hogy a "polgárok védelmezői" zsákot húztak a fejére, hogy meg nyugodjon. Szörnyű dolgok ezek!

 31. assd gec

  assd gec

  3 hónapja

  bárcsak az elfánt lennék

 32. Nóra Fenyvesvölgyi

  Nóra Fenyvesvölgyi

  3 hónapja

  Nagyon jókat mondasz és annak külön örülök hogy férfiként nőket érintő problémákkal is foglalkozol! Nagyon jó hogy van olyan youtuber Magyarországon, aki ilyen reálisan és kellő szociális érzékenységgel közelíti meg a témákat.

 33. Dani Fülöp

  Dani Fülöp

  3 hónapja

  én imádtom ezt a videót, kérlek legyen még, köszönöm ezt a videót mindenki nevében

 34. lee rip

  lee rip

  3 hónapja

  rendorok ok is emberek nem ertem miert mondod hogy sok ilyen rendor van ? tobb 10 millio rendor van ebbol mennyi szamit soknak ? aki nem alkalmas mi szamit nem alkalmasnak ? 20 ev alatt egyszer hibazik ekkorat az mar sok hiba ? vagy 5 hiba belle fer ? annak a rendornek tobb ev tanulasa mehet a kukaba mert olyat csinalt ami felhaborito ? tul sok kerdes amire nekem sincs valaszom sory de velemenyed tul feluletes egy erzelmi reakcio bonyolult temahoz

 35. Süni

  Süni

  3 hónapja

  Legyen még ilyen, szeretem a véleményedet, érdekelnek az ilyen hírek, én ilyenekkel nem találkozok.

 36. Ivett Izinger

  Ivett Izinger

  3 hónapja

  Nekem tetszett, és úgy látom a többi kommentelőnek is, úgyhogy kérünk szépen még ilyen vidiket! :)

 37. Life Tutorial

  Life Tutorial

  3 hónapja

  Nekem tetszett (ahogy látom nem vagyok egyedül) azért is mert olyan híreket szedtél össze amikre magamtól sose kerestem volna rá + hozzá adtad magad :)) Igen, néznék még ilyeneket :)

 38. Zoltan Janos Tar

  Zoltan Janos Tar

  3 hónapja

  Én úgy tudom Új- Zéland igen gazdag ország, (nincs Covid) akkor mi ez a "menstruációs szegénység???

 39. Tamás Lassú

  Tamás Lassú

  3 hónapja

  - a lányka ebből (is) él, vannak sokkal rosszabb dolgok, minthogy közvetve supportolja(ahogyan itt mindenki más is) a "vadállatok" szórakoztatásra való tartását. -vártam a negatívumot a perseveranceban, mivel minden csak a rossz' dolgokról szólt. + az ötlet jo, a negativitas tul sok, de alapvetoleg tetszett a video

 40. kristóf Farkas

  kristóf Farkas

  3 hónapja

  Esetleg ezeknek a híreknek a linkeit le tudnád rakni a leírásba?

 41. Viktória Verasztó

  Viktória Verasztó

  3 hónapja

  Szerintem jöhetnek még ilyen videók bőven, viszont remélem, hogy nem fogják átvenni a helyet a többi videó mellett, amikor mélyebbre ásunk veled🥰

 42. Petra Botos

  Petra Botos

  3 hónapja

  Nagyon hasznosak a videóid csak így tovább! Valamint bocsánat de most élek a szabad szólásom jogával és azáltal hogy akárki leírhatja a véleményét a neten anélkül hogy hogy átgondolná hogy bármilyen következménye lenne....de már zsipad az agyam elegem van már az influencerekből és a felelőtlen viselkedéseiktől nem értem hogy többségük felnőt hogy tehetnek ilyet? Istenemre mintha náluk az evolúciós előny megált volna abban hogy kétlábon járnak és van két hüvelyk ujjuk amivel tekerni tudják az instánt vagy tudom is én milyen agymosó alkalmazások népszerűek még....Tényleg ennyít jelent embernek lenni? Kihasználom a környezetem? Mivel csak a saját hangomat hallom ezért csak az ön imádat létezik? De megértem teljes mértékben azt hogy mielőtt öreg és bölcs lesz valaki éljen fiatalon és hülyén de akkor is olyan életet kéne fel állítani amit egyszer nem bánunk meg és boldogan emlékezhetünk vissza. De az a csaj el mesélhheti majdt pucérkodot egy olyan állat fajon ami már nem is létezik. Lehet addigra azt se fogják tudni miaz az elefánt amíg benem írják a wiki szótárba...

 43. CSUTIZANEROSE

  CSUTIZANEROSE

  3 hónapja

  Hogy az első két hír rossz volt, főleg a második, úgy voltam vele beletekerek a videóba, de volt benne jó, építő hír is ennek nagyon örülök mert a híradót azért nem nézem mert ott szinte csak rossz és elborzasztó hírek vannak. Ilyen típusú tudositàs kéne legyen a híradóban is. Merőben más lenne az emberek hozzáállása. Köszönjük.

 44. Vera Szebedy

  Vera Szebedy

  3 hónapja

  Észre vettétek már, hogy Attisnak milyen szép a keze?:o

  • Péter Kovács

   Péter Kovács

   3 hónapja

   Arra gondolsz, hogy nincs levágva a körme?

  • Zoltan Janos Tar

   Zoltan Janos Tar

   3 hónapja

   Ne malackodj.

 45. Kitti Sabotic

  Kitti Sabotic

  3 hónapja

  Szia Te vagy a legjobb! Es sajna a Föld halalra van itelve mi altalunk. Az ember a kakukktojas a lanzrendszerben😕

 46. Gergely Sarkadi

  Gergely Sarkadi

  3 hónapja

  Én személy szerint nem örülnék, ha több ilyen videót készítenél. Ez a csatorna számomra teljesen másról szól. Persze megtehetem, hogy az ilyen jellegű videókat nem nézem meg. Csak ugye sajnálnám, hogy amíg ilyen videó készül, addig nem a hagyományos fajtát készítesz.

 47. Bianka

  Bianka

  3 hónapja

  Nagyon jo otlet ez a video, en nem szivesen nezek hiradot mert eleg lehangolo es tul "politikai". Ugyhogy en nagyon halas vagyok hogy te tudositasz ezekrol🙏

 48. Orbi Gaming

  Orbi Gaming

  3 hónapja

  Nagyon jó lett, csak így tovább!!

 49. Zsuzsanna Balkné Fajt

  Zsuzsanna Balkné Fajt

  3 hónapja

  Szia Attis! Szerintem hasznos volt,nekem nagyon tetszett. Köszönöm.

 50. Patrik Kasza

  Patrik Kasza

  3 hónapja

  Durva dolgok ezek. A rendőrössel is csak egyetérteni tudok, de a fura vallási szokások is kiütik a biztosítékot nálam. Itt egy plusz pont, hogy bár egy újszülött nyilván nem dönt a maga helyében, és a szülőnek kell, de ezt a vallást ráerőltetni valakire nagyon gáz. Ennek is úgy lenne értelme, hogy válassza ő, amennyiben jónak látja, mikor már döntőképes, ami azért legalább 12 éves kor. Emiatt mindig is úgy éreztem, pont azért csinálják ilyen "korán", hogy ne tudjon szabadulni belőle az "áldozat", ha mondhatjuk így.

 51. kognitiv disszonancia

  kognitiv disszonancia

  3 hónapja

  Sok ilyet még, jo vidi lett gratula!!!

 52. Grám Luca

  Grám Luca

  3 hónapja

  Ez a videó nagy hasznos volt attis, szerintem ebből lehetne több ilyen

 53. Nóra Timea Tóth

  Nóra Timea Tóth

  3 hónapja

  Sajnos itthon is létezik a menstruációs szegénység. :(

 54. Steve Puppi

  Steve Puppi

  3 hónapja

  Mit gondolsz a technokráciáról és a globalizmusról?

 55. Bence Szilágyi

  Bence Szilágyi

  3 hónapja

  Érdekes. Érződik, hogy még nem teljesen kiforrott a formátum, de az ötlet jó, és annak ellenére, hogy a cikkek önmagukban nem igazán annyira gondolatindítók, a hozzáfűzött kommentár viszont igen. Tetszik. Érdekes lenne többet látni belőle. 😉

 56. rocko44444444

  rocko44444444

  3 hónapja

  20 év múlva az emberek krumplit fognak termelni a Marson. ;)

 57. Bendegúz Bátonyi

  Bendegúz Bátonyi

  3 hónapja

  Szuper volt! Én szeretnék még ilyen tartalmakat.

 58. Baranyi Ariel

  Baranyi Ariel

  3 hónapja

  Nagyon jó volt ☺ a nép több ilyet óhajt. 🤗

 59. nostromomind

  nostromomind

  3 hónapja

  ez nagyon jó volt, és minden szavaddal egyetértek

 60. hudumannaia

  hudumannaia

  3 hónapja

  Mindenképp jó, és megértem a formátum lényegét. Tényleg indokolatlan lenne 1-1 videóban ecsetelni (a híreket, nem a témákat). Szóval jah, hajrá, jöhet még ilyen ha összegyűlt annyi hír.

 61. totoru4ever

  totoru4ever

  3 hónapja

  Félreértés ne essék, átlag youtube videótól még így is igényesebb a munkád, de látszik hogy hullafáradtan vetted fel (vagy más gond volt). Szóismétlések, hebegés, rossz angol kiejtés, folyamatos félrenézés, egymásnak ellentmondó mondatrészek (pl 10:35) tudsz te ennél sokkal jobbat is Attis.

 62. V. S.

  V. S.

  3 hónapja

  Hatalmasat csalódtam Atti! 😕 Te szerinted a „meseorszàg mindenkié“ az egy szép kifejező eszköz? Meg “afelé (T.o. szintje) tartunk ? Most ez komoly? Álldom a Jóistent, 🙏hogy a szüleim idejében még nem volt ilyen erős a ...lobby a pici (3-4 !! éves) gyerekeknek. Miért kell erre nevelni őket? Több meleg ismerősöm van, nevetségesnek tartják ők is. Nem akarnak se “külön figyelmet,” se ilyen könyveket. A többi tèma okés, és érdekes de picit “lobby”szagú a video. Sajnálom

 63. Picilany19

  Picilany19

  3 hónapja

  Az első hír kapcsán ajánlom a Szolgalelkű óriások c. magyar dokumentumfilmet a témáról. Nagyon elgondolkodtató!

 64. P. Annamari

  P. Annamari

  3 hónapja

  Teljes mérékben támogatom ezt a koncepciót!! Nekem nagyon bejön. :) Remélem lesz még hasonló! :)

 65. Márk Belény

  Márk Belény

  3 hónapja

  Új Zéland mindeg országa?

 66. Petra Gunyits

  Petra Gunyits

  3 hónapja

  Tök jó az ilyen videó is, jöhet még. :) A legnagyobb indulatot bennem a 9 éves kislány bántalmazása keltette. :/ Egy fejlett országban ilyennek nem kellene már a 21. században megtörténnie, már csak azért sem, mert tényleg ki kéne szűrni ezeket az embereket hasonló pozícióknál, vagy legalábbis a képzésükön sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni az érzékenyítésre. És most meg az jutott eszembe, hogy lehet hogy ha több nő dolgozna a rendőrségnél, ez a fajta érzékenység nagyobb hangsúlyt kapna, de ez már más téma. A menstruációs szegénységgel kapcsolatban, annyi jutott eszembe, hogy például a Ruby cup, amit itthon a Hormonmentes forgalmaz, vállalta, hogy minden általunk vásarolt eszköz után egyet adományoz egy rászorulónak is. Ezzel mi is tudunk segíteni, ha szeretnénk. A török cencúrával kapcsolatban pedig: Szerintem is az a legbölcsebb, ha figyelünk az ilyen eseményekre és próbáljuk megelőzni, hogy velünk ne történjen meg.

 67. s1ses2

  s1ses2

  3 hónapja

  A Meseország Minenkié egy elragadó könyv szerintem. ^^ MInden története megkap és bájos :)

 68. BALÁZS ALBERT

  BALÁZS ALBERT

  3 hónapja

  Hát ezek nem igazán tudományos hírek, csalódott vagyok😢 azt hittem lesz valami érdekes is, unalmasabb volt mint az esti hiradó.

 69. Vitez Andrea

  Vitez Andrea

  3 hónapja

  Atis , ez jó🙂 pörög, érdekes, hasznosak a gondolataid -ismét👍 Legyen még! Köszke

 70. józsef ferenc

  józsef ferenc

  3 hónapja

  14:13 - nagyon jól tették a törökök, hogy betiltották a femnáci és az amnesty-s könyveket.

 71. Eszter Németh

  Eszter Németh

  3 hónapja

  Nagyon jó lett ez a videó! 😊👍

 72. Zsolt Simon

  Zsolt Simon

  3 hónapja

  A videod nem lett rossz. Az viszont nagyon nem tetszett, hogy egy degeneralt konyvet dicsersz vedsz. Nagyon orulok neki hogy be tiltottak. A masik az az, hogy egyre tobbet politizalsz ami miatt nem kovetlek tobbet.

 73. Jólétcsokor

  Jólétcsokor

  3 hónapja

  Szia Nagyon szeretem a csatornád! Rengeteg jó videód van, évek óta nézlek, csodálom a rengeteg energiád, amit ebbe teszel! Nekem jelenleg csak2.blogom, Insta, Twitter van még, jelenleg dologzom, hogy youtubon is indulni tudjak... Ennek a videónak.2x futottam neki... De igazából fenyeget a veszély h efféle hírek vegyék el az időm bmi produktív dolog, v akár pihenés elől! Ez azoknak lehet jó, akik csak a tv, net főidős tartalmain élnek - de nem tudatos hírfogyasztók - nekik valóba jól jön, a gondolatébresztő... De szerintem a csatornád többségében azok nézik, akik fejlődni, haladni, előrelépni akarnak az életükben, létrehozni vmit... nekik nem hiszem, h ez ...mit is írjak ... téma lenne... ne haragudj... Ez 1 személyes vélemény! Továbbra is nézni foglak, de ezt a típust kihagyom... Várom következő videód! Köszönöm Jó munkát és jó pihenést Neked!

 74. János Ábrahám

  János Ábrahám

  3 hónapja

  Nagyon tetszett a videó. Örülnék, ha jönnének még ilyen tartalmak. :D

 75. Huba Laszlo

  Huba Laszlo

  3 hónapja

  Szuper volt, jöhet még😉

 76. Herr Kevin

  Herr Kevin

  3 hónapja

  Még még még 😀

 77. Anett Pintér

  Anett Pintér

  3 hónapja

  Jó ötlet nagyon! Elgondolkodtató témák! Legyen több is! :)

 78. Éva Lendvai

  Éva Lendvai

  3 hónapja

  Nekem tetszett de én példaul kiváncsi lennék hogy az infókat honnan szerezted mert szívesen ismerném meg ezeket az oldalakat 😶👉👈

 79. Falcon Frost

  Falcon Frost

  3 hónapja

  Néha lusta vagyok híreket olvasni de így egész izgalmas

 80. Rebeka Totszegi

  Rebeka Totszegi

  3 hónapja

  Nálunk szerencsére meg úgy megy a keresztelő hogy leöntik a gyerek fejét vízzel és kb csak a haját éri a víz így nem is tud megfulladni tőle.

 81. Iszkra

  Iszkra

  3 hónapja

  Az romániai ortodox papok nagyon durván keresztelnek, egyszer láttam róla egy videót, engem is rendesen felidegesített

 82. Attila Bartha

  Attila Bartha

  3 hónapja

  Szerintem is jó lenne ha rendszeresen csinálnál ilyen videókat, akár meg is lehetne szavaztatni a legérdekesebb hírt aminek a témájába átfogóbb videót is készülne. De azt is el tudnám képzelni hogy minden videód végén lenne egy blokk, ahol aktuálisan beszélnél a hét egy-két legfontosabb/érdekesebb híréről a videó témájától függetlenül. :)

 83. Péter Szentandrási

  Péter Szentandrási

  3 hónapja

  Nekem nagyon tetszett, mert tartalmas, és érdekes volt. Emellett néhány hírnél megváltoztattad az álláspontomat.

 84. Nikoletta Lengyel

  Nikoletta Lengyel

  3 hónapja

  Szia Attis! Tetszik, hogy más is gondolkodik hasonlóan, bár én sosem bírom végig nézni a híreket, a sok szörnyűség miatt. Remélem változik még a világ, és nem a "Hülyék paradicsoma" valósul meg.

 85. Horváth László

  Horváth László

  3 hónapja

  #SOHAVÉGETNEMÉRŐS

 86. Nikoletta Jászter

  Nikoletta Jászter

  3 hónapja

  Szuper volt:) nekem nagyon tetszett!

 87. Csaba Király

  Csaba Király

  3 hónapja

  Nagyon tetszett a formátum, érdekes volt és változatos. Máskor is szívesen megnézném!

 88. Mátyás Oláh

  Mátyás Oláh

  3 hónapja

  Kecsegtető az alapelv, hogy tudományos vonatkozású híreseket kapjunk ezen a csatornán, viszont ehhez képest kiábrándító a tartalom (nagy része): Attis ítélkezik, mit nem csinálnak jól mások. A gondolatébresztő jelző nem elég mentség erre a (szerintem szánalmas, közel bulvár színvonalú) hozzáállásra, ha a címben szerepel, hogy Tudományos szemmel(!). Pláne, hogy ezen a csatornán igenis érkeznek értékes, tudományos információk. Magát a sorozatot jó ötletnek találom, támogatom a további hasonló videók feltöltését (igen, a cím után szerintem már szükséges a #1), csak a tartalmát illetően szeretném, ha a mérleg Attis egója felől átbillenne a tudományos (személytelen, objektív) tények javára. :) Másik dolog, hogy ellenszenves számomra a csatornatag-exkluzív videók ötlete. Persze, valami módon illik honorálni, ha valaki közvetlen(ebb)ül támogatja a csatornát, ám erre sokkal találóbbnak találom azt a megoldást, amikor a tagok lényegesen hamarabb láthatják a videókat, vagy bizonyos videókat.

 89. Tamás Magyarics

  Tamás Magyarics

  3 hónapja

  Amerikàban a rendőrségseg az kb. bàrnit megtehetnek a törvény betartàsa érdekében.....

 90. wildgica

  wildgica

  3 hónapja

  Nagyon jó videó volt, örülnék, ha lennének még ilyenek. ☺️👌🏻

  • wildgica

   wildgica

   3 hónapja

   @Zoltan Janos Tar kedvesen írtál, nem volt okom bunkónak lenni 🤷🏼‍♀️ szép napot! ☺️

  • Zoltan Janos Tar

   Zoltan Janos Tar

   3 hónapja

   Örülök, h nem sértődtél meg, mint több álszemérmes, álszent ember! Nekem úgy látszik szerencsém volt, h okos is vagy, szép is! Jó, nem nyaggatlak, nem akarlak zaklatni!! 😉

  • Zoltan Janos Tar

   Zoltan Janos Tar

   3 hónapja

   Úr Isten, ez a profilkép főnyeremény!

 91. Veszett Mókus

  Veszett Mókus

  3 hónapja

  part2?😊

 92. Eszter Szabó

  Eszter Szabó

  3 hónapja

  Szuper videò, kèrek mèg! :)

 93. Márta Werner

  Márta Werner

  3 hónapja

  Klassz Attis híradó volt!😊

 94. Panna - Dorottya Gyorfi

  Panna - Dorottya Gyorfi

  3 hónapja

  Tetszett az új formátum, egy jóindulatú megjegyzésem lenne, mégpedig, hogy sokat segítene a videó tagolása.

 95. Dani Nguyen

  Dani Nguyen

  3 hónapja

  Nekem tetszett

 96. Dorina Réz

  Dorina Réz

  3 hónapja

  Ez egy nagyon jó videó volt! Ha lehet, én minden héten szívesen néznék Attis Híreket! :D

 97. Néw Telen

  Néw Telen

  3 hónapja

  Szerintem jó volt a videó.

 98. Tamási László

  Tamási László

  3 hónapja

  Nagyon osztom a nézeteidet.

 99. Shao Gaming

  Shao Gaming

  3 hónapja

  Tetszett ez a formátum jöhet még !!

 100. Diána Zelei

  Diána Zelei

  3 hónapja

  nekem nagyon tetszett ez a videó, élveztem és hasznosnak találtam, picit könnyed, de mégis elgondolkodtató...szívesen látnék még ilyet🥰

Következő